News

A fost reținut criminalul femeii ucise în plină stradă la Timișoara. Are doar 16 ani

31.10.2020 | 16:58
A fost retinut criminalul femeii ucise in plina strada la Timisoara Are doar 16 ani
ADVERTISEMENT

Poliția din Timișoara s-a mișcat foarte rapid după crima produsă în noaptea de joi spre vineri în oraș, atunci când o femeie a fost ucisă în plină stradă, iar criminalul a fost reținut.

La scurt timp după evenimentul tragic, polițiștii au identificat și reținut un suspect în cazul femeii tâlhărite și ucise. Ulterior, acesta și-a recunoscut fapta.

ADVERTISEMENT

Individul în cauză este un minor de doar 16 ani și a fost identificat de anchetatori după ce imaginea sa a apărut pe camerele de supraveghere din zona crimei.

Criminalul care a ucis o femeie la Timișoara în plină stradă, reținut

Ancheta polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale Timișoara a decurs extrem de rapid în cazul crimei din oraș. Angajații din instituție au reușit să-l rețină, în numai câteva ore, pe criminalul care a ucis o femeie pe strada Jean Monet din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Suspectul este un adolescent în vârstă de 16 ani, care ar fi fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii l-au văzut în imagini pe tânărul de 16 ani și au reușit să îl identifice rapid.

Vineri, oamenii legii l-au ridicat pe adolescent din localitatea timișeană Moșnița Veche, acolo unde locuiește cu familia într-un container.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost dus la audieri și, după mai multe ore, a recunoscut fapta. Pe numele său a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează Tion.

Femeia din Timișoara, tâlhărită și ucisă în plină stradă

Minorul de 16 ani a atacat în noaptea de joi spre vineri, în plină stradă, o femeie de 38 de ani ce se întorcea de la serviciu. Criminalul i-a furat portofelul și telefonul mobil, iar victima a opus rezistență.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului, care i-au provocat moartea. Surse din anchetă spun că victima a fost găsită pe stradă în stare gravă cu urme vizibile de răni în zona capului și a gâtului. Medicii au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără succes.

Soțul femeii, sosit și el la locul atacului, le-a spus polițiștilor că acesteia îi lipsesc portofelul și telefonul mobil. Zona în care a fost a atacată femeia este una retrasă și, deci, foarte puțin circulată.

ADVERTISEMENT
Tags: