News

A fost reținut Gheorghe Emanuel Richard, ucigașul lui Emi Pian! Anchetatorii au descris cum a avut loc crima

07.08.2020 | 17:05
A fost retinut Gheorghe Emanuel Richard ucigasul lui Emi Pian Anchetatorii au descris cum a avut loc crima
ADVERTISEMENT

A fost reținut pentru 24 de ore Gheorghe Emanuel Richard, ucigașul lui Emi Pian! Anchetatorii vor să ceară acum în fața judecătorilor de la Tribunalul București arestarea bărbatului.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde.

ADVERTISEMENT

Leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

A fost reținut Gheorghe Emanuel Richard, ucigașul lui Emi Pian!

Conform oamenilor legii, cercetările sunt continuate acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. „În cursul zilei curente, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că măsurile dispuse reprezintă etape ale procesului penal, conform Codului de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Emi Pian, liderul clanului Duduianu a fost ucis prin înjunghiere într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

De altfel, Florin Mototolea, zis și „Emi Pian”, era eliberat de curând din Penitenciarul Rahova. Acesta a fost atunci așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

ADVERTISEMENT

Emi Pian nu a ezitat și le-a transmis cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare: „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”.

ADVERTISEMENT
Tags: