News

A fost reținut principalul suspect în cazul bărbatului găsit mort într-un râu din județul Argeș. Are doar 19 ani

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de poliţiştii argeşeni, care îl acuză că l-a ucis pe bărbatul al cărui trup neînsuflețit a fost găsit în râul Doamnei la două zile după ce familia dispariția acestuia.
18.05.2022 | 19:15
A fost retinut principalul suspect in cazul barbatului gasit mort intrun rau din judetul Arges Are doar 19 ani
Acesta este râul în care a fost găsit mort bărbatul de 30 de ani. Foto: ro.wikipedia.org - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bărbatul găsit mort în râul Doamnei avea 30 de ani și îl cunoștea pe ucigaș. Conform mărturiilor obținute de oamenii legii, la această crimă s-a ajuns după un moment de furie al tânărului de 19 ani.

Scene halucinante sub podul din Domnești

Adus la audieri, principalul suspect în acest caz a recunoscut că l-a împins pe bărbat în apă. Aici s-a ajuns la scurt timp după ce  victima a avut relaţii intime cu un minor.

ADVERTISEMENT

În seara zilei de 17 mai a.c., după administrarea probatoriului în dosarul penal întocmit ca urmare a cercetărilor privind împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 30 de ani, din localitatea Corbi, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de un tânăr de 19 ani, din comuna Augustin, judeţul Braşov”, au transmite miercuri reprezentanții Poliţiei Judeţene Argeş.

Inițial s-a crezut că bărbatul a murit în urma unui conflict cu mai mulți tineri. În cele din urmă, conform surselor judiciare citate de news.ro, filmul evenimentelor a fost altul. Bărbatul de 30 de ani s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu tânărul de 19 ani din Braşov şi cu doi prieteni ai acestuia.

ADVERTISEMENT

Grupul și-a fixat întâlnirea la un bar din localitatea Domneşti. Odată ajunși acolo, ei au consumat mai multe băuturi alcoolice. Cei trei lucrau la Domneşti pentru proprietarii unor animale.

Momentul de furie care a dus la moartea unui om

La un moment dat, ei au ieșit din bar și au mers sub un pod din comună. Acolo se pare că bărbatul de 30 de ani ar fi întreținut relaţii intime cu un prieten minor de-ai tânărului de 19 ani.

ADVERTISEMENT

Când a constatat ce s-a întâmplat cu minorul, principalul suspect s-a enervat și l-a lovit cu palmele pe bărbatul din Corbi. Luat prin surprindere, el a început să fugă, dar a fost urmărit imediat de agresor. La un moment dat, tânărul de 19 an l-a prins pe bărbat și l-a aruncat în apele râului Doamnei.

Mai târziu, acolo a şi fost găsit trupul neînsufleţit. Un rol important în anchetă l-au avut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Astfel s-a observat cum cei patru au mers spre pod, dar ulterior nu s-au întos decât trei în localitate. Puși în fața probelor, suspectul şi prietenii acestuia au recunoscut în fața oamenilor legii că bărbatul de 30 de ani a fost aruncat în apă.

ADVERTISEMENT
Tags: