Life

A fost reținut un fan disperat al Marianei Ionescu Căpitănescu. Bărbatul o suna și de 200 de ori pe zi

Poliția a reținut un fan disperat al Marianei Ionescu Căpitănescu, care o suna pe artistă chiar și 200 ori pe zi. Deși îl bloca, individul își schimba mereu numărul de telefon.
05.08.2022 | 20:44
A fost retinut un fan disperat al Marianei Ionescu Capitanescu Barbatul o suna si de 200 de ori pe zi
Fanul o suna de pe numere diferite pe Mariana Ionescu Căpitănescu. Sursa foto: facebook, Antena 3, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat, fan disperat al solistei de folclor Mariana Ionescu Căpitănescu, a ajuns pe mâna oamenilor legii. Acesta o suna în mod constant pe artistă, dar și pe sora sa, Marcela Fota, de pe numere diferite.

Un fan al Marianei Ionescu Căpitănescu a fost arestat. Bărbatul o suna de 200 de ori pe zi și i-a trimis chiar și 700 de mesaje

Individul, originar din satul Bulbucata, județul Giurgiu, le apela pe cele două cântărețe chiar și de 200 ori pe zi. Mariana Ionescu Căpitănescu s-a trezit la un moment dat și cu 700 de mesaje, transmite România TV.

ADVERTISEMENT

Cele două surori, interprete de muzică populară, au încercat să ia legătura cu poliția, dar aceasta s-a autosesizat greu din cauza lipsei de probe. În cele din urmă, a dat pe urma făptașului.

De ani de zile bărbatul o suna disperat pe sora Marianei Ionescu Căpitănescu. Ce voia de la Marcela Fota

În cadrul unei emisiuni TV, Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit că bărbatul a încercat să ia legătura cu ea, după ce de ani de zile o contacta pe sora sa, Marcel Fota. El voia o întâlnire cu artista, care îl refuza.

ADVERTISEMENT

”Marcela are de ani de zile probleme cu acest individ. O suna să se vadă cu ea. Neștiind cine este sau numele lui, la un moment dat îi dădea pe alții la telefon, ba o prietenă.

La un moment dat până și avocata a vorbit cu el. Până la urmă i-a blocat numărul. De o lună mă sună pe mine și eu, având în vedere că are mai multe numere de telefon, nu pot face față și uneori îi răspund. Numele lui este Nelu. Ne trimite mesaje în care ne jignește. Probabil că s-a îndrăgostit de ea.

ADVERTISEMENT

Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol”, a mărturisit Marian Ionescu Căpitănescu pentru emisiunea La Măruță.

În ceea ce o privește pe Marcela Fota, aceasta a trecut în urmă cu doi ani printr-un moment dificil. Soțul i-a murit în urma unui infarct, în timp ce stătea la coadă să plătească taxe/impozite.

ADVERTISEMENT

Între timp, și-a refăcut viața cu un tânăr de 23 de ani, ea având 45. Deși a fost criticată de colegi de breaslă sau de fani, solista nu le dă curs și spune că doar ea știe ceea ce îi este mai bine.

ADVERTISEMENT
Tags: