Sport

„A fost sau nu fault la golul lui Otele în FCSB – CFR?”. Controversa cea mai mare este decizia lui Hațegan în cabina VAR

FCSB a primit trofeul de campioană după meciul cu CFR Cluj, meci ce s-a disputat în cadrul etapei a 9-a a play-off-ului din Superligă, câștigat de ardeleni cu scorul de 1-0.
14.05.2024 | 18:47
A fost sau nu fault la golul lui Otele in FCSB  CFR Controversa cea mai mare este decizia lui Hategan in cabina VAR
„A fost sau nu fault la golul lui Otele în FCSB – CFR?”. Controversa cea mai mare este decizia lui Hațegan în cabina VAR
ADVERTISEMENT

FCSB a primit mult așteptatul trofeu de campioană la finalul meciului cu CFR Cluj, meci pierdut de formația din București cu scorul de 1-0. Partida de pe Național Arena a înregistrat și un nou record. Nu mai puțin de 54.673 de suporteri au fost prezenți pentru a sărbători, alături de jucătorii „roș-albaștrii”, un nou titlu după o pauză de 9 ani.

„A fost sau nu fault la golul lui Otele în FCSB – CFR?”

Philip Otele, atacantul despre care s-a vorbit că ar fi dorit la echipa lui Gigi Becali, a marcat singurul gol al partidei. Nigerianul a reușit să deschidă scorul după o execuție din foarfecă, execuție care putea să fie anulată pentru un fault la Vali Crețu, doar că din cabina VAR, acolo unde se afla Ovidiu Hațegan, nu s-a intervenit și golul a fost validat.

ADVERTISEMENT

La Spotlight Superliga, noua emisiune marca FANATIK, emisiune care este live în fiecare zi de marți de la ora 15:00, Alin Grigore, gazda show-ului, și Vivi Răchită, invitatul său special, au discutat pe subiectul dacă trebuia sau nu anulat golul marcat de atacantul CFR-ului.

Alin Grigore: „A fost sau nu fault la golul lui Otele în FCSB – CFR?”.

Vivi Răchită: „Mie mi s-a părut joc periculos la golul lui Philip Otele. Îl lovește și pe Crețu în cap, după ce lovește mingea”.

ADVERTISEMENT

Alin Grigore: „Și mie mi se pare fault pentru că dacă te uiți, Crețu sare efectiv în înălțime, nu se dă la o parte și Otele ridică piciorul”.

Vivi Răchită: „Dar ce știm noi să ne pricepem la arbitraj când în camera VAR a fost Ovidiu Hațegan, nu?”.

ADVERTISEMENT

Alin Grigore: „Da, Ovidiu Hațegan a fost”.

Vivi Răchită: „Cel mai bun arbitru român. Eram în studio cu Horia când ne-am uitat la meci și am zis că normal era să fie anulat golul. După ce lovește mingea îl lovește și pe Crețu în cap. Nu e să zici că avea capul la nivelul șoldului, că a lăsat capul jos. Din punctul meu de vedere este joc periculos. Dar a lăsat golul”, a fost dialogul celor doi de la Spotlight Superliga.

Gestul pe care l-a făcut Superbet înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj

Alin Grigore, gazda emisiunii Spotlight Superliga, a fost prezent pe stadion la partida FCSB – CFR Cluj, meci în care „roș-albaștrii” au primit mult așteptatul trofeu de campioană.

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii a vorbit și despre ce s-a petrecut înaintea partidei de pe Național Arena, când Superbet, sponsorul oficial al Superligii, a scos trofeul de campioană în afara arenei pentru a permite fanilor veniți la meci să se fotografieze cu acesta.

„Eu am fost pe stadion, dar nu am văzut golul pe viu pentru că admiram suporterii. Ce-a fost acolo…ceva incredibil. Și pe lângă suporterii pe care i-am văzut, a mai fost ceva interesant.

Superbetul și Superliga au avut activități fantastice înaintea meciului. Cel mai tare lucru a fost că te-au lăsat să te fotografiezi cu trofeul Superligii”, a declarat Alin Grigore la Spotlight Superliga.

„A fost sau nu fault la golul lui Otele în FCSB – CFR?”

ADVERTISEMENT
Tags: