Sport

A fost show total în meciul de box al finalului de an! Tyson Fury, KO brutal în lupta cu Deontay Wilder. Suma absolut incredibilă încasată de campionul “greilor”! Video

Tyson Fury a câştigat meciul decisiv cu Deontay Wilder, după ce britanicul i-a administrat un KO în runda a 11-a. Puglistul de 33 de ani şi-a păstrat titlul mondial WBC la categoria grea.
10.10.2021 | 08:38
A fost show total in meciul de box al finalului de an Tyson Fury KO brutal in lupta cu Deontay Wilder Suma absolut incredibila incasata de campionul greilor Video
A fost show total în meciul de box al finalului de an! Tyson Fury, KO brutal în lupta cu Deontay Wilder
ADVERTISEMENT

A fost show total în lupta Tyson Fury – Deontay Wilder, meciul de box al finalului de an. Episodul 3 al duelului de foc de la categoria grea a fost decis cu un KO în runda a 11-a, după ce ambii pugilişti au ajuns la podea de-a lungul galei.

Tyson Fury şi Deontay Wilder au oferit meciul de box al finalului de an. KO în runda a 11-a

Lupta dintre Tyson Fury şi Deontay Wilder a oferit multe momente de excepţie, iar britanicul a ajuns de două ori la podea, în timp ce americanul a căzut de cinci ori. Lupta părea să aibă un final rapid, în runda a 3-a, când Tyson Fury l-a doborât prima oară pe Deontay Wilder.

ADVERTISEMENT

Americanul şi-a revenit, iar runda a 4-a i-a aparţinut, când l-a trimis pe Tyson Fury de două ori la podea. Un alt moment de excepţie a venit în runa a 10-a, când pugilistul britanic şi-a doborât a doua oară adversarul.

Runda a 11-a a adus finalul meciului de box al anului. Tyson Fury l-a trimis pe Deontay Wilder de trei ori la podea şi a obţinut KO-ul care i-a adus victoria. Astfel, luptătorul de 33 ani şi-a păstrat centura WBC la categoria grea.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Tyson Fury după meciul de excepţie cu Deontay Wilder

“Vreau să-i mulţumesc mântuitorului meu Iisus Hristos. Îi dau slava pe care mi-o aduce această victorie. Am fost jos de câteva ori, rănit. Wilder loveşte foarte bine.

A fost o mare luptă în această noapte. Wilder este un pugilist de mare clasă, m-a provocat pentru banii mei. În continuare spun că sunt cel mai bun luptător din lume, iar Wilder este pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Nu vă îndoiţi de mine, când jetoanele sunt jos, eu mereu livrez”, a declarat Tyson Fury după ce l-a învins pe Deontay Wilder.

Câţi bani au câştigat cei doi grei după lupta din Las Vegas

Meciul finalului de an în box a produs bani grei pentru cei doi lupătători. Tyson Fury a avut garantată o bursă de 26.000.000 de euro, la care se mai adaugă 60% din drepturile de televizare în sistem pay-per-view.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Deontay Wilder va încasa 17.000.000 de euro şi 40% din banii de pe pay-per-view. Promotorii luptei, care a avut loc în Las Vegas, au estimat că încasările pentru pay-per-view au ajuns în jurul sumei de 86.000.000 de euro.

În aceste condiţii, Tyson Fury va mai încasa încă 51.600.000 de euro, în timp ce Deontay Wilder va primi 34.400.000 de euro. Sumele sunt ameţitoare în comparaţie cu primul duel dintre cei doi, când bursele au totalizat 7.000.000 de euro.

După victoria cu Deontay Wilder, Tyson Fury rămâne neînvins, în cele 32 de lupte. Britanicul a obţinut 31 de victorii, din care 22 au fost prin KO, şi o remiză, în primul episod al luptelor cu Wilder. Cei doi s-au mai luptat în februarie 2020, când britanicul a câştigat prin KO tehnic, în runda a 7-a.

ADVERTISEMENT