ADVERTISEMENT
Fotbal international

A fost titular în România – Irlanda de Nord 1-1 şi poate ajunge în Premier League! Newcastle United a pregătit oferta

Autor: Gabriela Gheorghe | 05.09.2020 | 19:37
A fost titular în România - Irlanda de Nord 1-1 şi poate ajunge în Premier League! Newcastle United a pregătit oferta
A fost titular în România - Irlanda de Nord 1-1 şi poate ajunge în Premier League! Newcastle United a pregătit oferta

Un fotbalist care a jucat tot meciul în partida România – Irlanda de Nord 1-1, de pe cel mai mare stadion al țării, e aproape să fie obiectul unui transfer de excepție în campionatul Angliei.

ADVERTISEMENT

Jamal Lewis (22 de ani) ar putea pleca de la Norwich, echipă cu care a picat în liga a doua engleză și să revină în Premier League.

Patronii de la Newcastle au văzut meciul dintre România și nord-irlandezi și sunt gata să dea 16 milioane de euro pentru jucător.

ADVERTISEMENT

20 de milioane  de euro ar putea lua Norwich pe fotbalist

Jamal Lewis nu a făcut un meci strălucit contra României, Sergiu Hanca l-a depășit de câteva ori în bandă, dar apărătorul nord-irlandez este văzut bine în fotbalul din Anglia.

Norwich va fi pe profit după plecarea sa. ”Canarii” au vrut să-l aducă pe Dennis Man (22 de ani) de la echipa lui Gigi Becali, dar nu au vrut să dea pentru el 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele 16 milioane, Norwich ar mai primi alți bani din bonusuri și s-ar ajunge la 20 de milioane de euro. Șefii echipei ar vrea să-l lase să plece pentru această sumă.

33 de meciuri a jucat fotbalistul pentru englezi în sezonul trecut

Mai mult decât atât, Newcastle vrea să îi dea lui Norwich și 10 la sută dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Jucătorul este crescut de Norwich și este aproape să revină în Premier League după ce în stagiunea trecută a retrogradat din primul eșalon al campionatului englez. Apărătorul stânga a bifat 33 de partide în sezonul trecut, în toate competițiile și a reușit să înscrie o dată.

ADVERTISEMENT

La 11 milioane de euro este cotat pe site-urile de specialitate Jamal Lewis, potrivit transfermarkt. În 2023 se termină înțelegerea dintre Lewis și Norwich.

Doi scouteri de la Norwich au fost prezenți pe Arena Națională la derby-ul dintre FCSB și Dinamo terminat 1-0 din al doilea meci al semifinalelor Cupei României, iar peste o zi au purtat discuții cu Gigi Becali pentru a-l aduce pe român în Anglia. Norwich a oferit șapte milioane de euro pe Man, dar Gigi Becali nu a fost de acord, astfel că fotbalistul joacă în continuare la FCSB.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,02 este cota pentru ”X la pauză” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!