Life

A găsit o metodă ingenioasă să economisească bani pentru vacanță, dar a fost aspru judecată. Ce a putut să pățească o femeie

O femeie a găsit o metodă ingenioasă să economisească bani pentru vacanță. În ciuda acestui lucru însă, ea a ajuns să fie aspru judecată.
24.06.2024 | 14:52
A gasit o metoda ingenioasa sa economiseasca bani pentru vacanta dar a fost aspru judecata Ce a putut sa pateasca o femeie
A găsit o metodă ingenioasă să economisească bani pentru vacanță. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a vrut să economisească bani pentru vacanță și a găsit o metodă ingenioasă în aces sens. Nu avea să știe însă că va ajunge să fie judecată. Mai rău, chiar prietena ei a făcut asta.

A găsit o metodă ingenioasă să economisească bani pentru vacanță, dar a fost aspru judecată

O mamă a ajuns să fie jenată de criticile pe care le-a primit doar pentru că a ales să strângă bani pentru o vacanță. Povestea acesteia a devenit discutată pe internet. Nu puțini sunt cei care au fost revoltați de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Femeia și prietena ei au ajuns din greșeală în același parc de rulote cu familiile lor în același timp. Astfel, au petrecut o parte din călătorie împreună. Într-o seară, prietena ei a invitat-o să comande niște mâncare.

Atunci când mama a menționat că a adus supă de acasă pentru masa ei, prietena ei a râs de alegerea ei. Femeia a povestit totul pe internet. Ca să economisească bani pentru vacanță, aceasta a pregătit mai multe mese pentru familia ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a recunoscut că ar putea “mânca pește și cartofi prăjiți” o dată, dar a vrut să fie pregătită în cazul în care nu ar putea găsi mâncare satisfăcătoare în afara parcului de rulote.

„Am venit pentru o săptămână într-o rulotă cu copiii. Prietenul meu și familia ei au rezervat aceeași săptămână, așa că vom petrece ceva timp cu ei, dar nu tot timpul. 

ADVERTISEMENT

Tocmai a bătut la ușă să ne întrebe dacă vrem să comandăm la pachet cu ei. I-am spus: “Oh, copiii mănâncă doar niște coaste de bacon, cartofi și supă de varză pe care le-am adus cu noi”. (Le place asta și o cer mereu).”

A râs în hohote și m-a întrebat de ce am adus așa ceva cu mine. I-am spus că am adus o lasagna mare, tocană de vită și un curry de pui pe care l-am făcut și eu. Vom mânca pește și cartofi prăjiți într-o seară. Și poate vom mânca în oraș, dar m-am gândit că e mai bine să fim pregătiți”, a povestit femeia, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

Prietena ei a numit-o ”nebună” pentru gestul său

Ea a adăugat că prietena ei a ajuns să o numească “nebună”. Asta doar pentru că nu mânca doar la restaurant sau nu comanda mâncare la pachet în fiecare seară. Iar asta în ciuda eforturilor pe care ea le-a făcut ca să economisească bani în vacanță.

Deși le-a explicat prietenilor că o duc bine pe plan financiar, și preferă să facă economie, după întreaga întâmplare aceasta a ajuns să se simtă destul de prost. Chiar și așa, cei care i-au citit postarea au fost de partea ei.

Nu puțini au fost internauții care au spus că prietena ei a fost “nepoliticoasă” să o judece pentru alegerile sale alimentare. Mai mult de atât, o mare parte dintre ei au sprijinit decizia femeii de a-și aduce propriile mese.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink