ADVERTISEMENT
News

A gonit 70 de kilometri cu polițiștii pe urme! Se mândrea că nu poate fi prins de oamenii legii

Autor: Flaviu Popa | 04.09.2020 | 19:44
A gonit 70 de kilometri cu polițiștii pe urme! Se mândrea că nu poate fi prins de oamenii legii
70 de kilometri a durat cursa nebună. Foto: Hepta

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Siret, județul Suceava, a gonit mai bine de 70 de kilometri cu echipaleje de poliție pe urma sa.

ADVERTISEMENT

Bărbatul conducea un BMW și a mers de la Dărmănești la Suceava, după care a luat-o spre Fălticeni și Adâncata, până a fost prins.

Potrivit monitorulsv.ro, tânărul s-a lăudat pe internet cu isprava sa, fiind un mare amator de viteză în cercul său de prieteni.

ADVERTISEMENT

Un tânăr teribilist a gonit peste 70 de kilometri cu poliția pe urmele sale

Tânărul ar mai fi refuzat o dată să oprească la semnalul unor echipaje de poliție în trecut, demarând în trombă și lăsându-i pe oamenii legii cu ochii în Soare.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost urmărit în noaptea de 1 spre 2 septembrie, atunci când a făcut foarte multe manevre periculoase, majoritatea înregistrate de camerele de bord ale autospecialei care l-a urmărit.

ADVERTISEMENT

Tânărul inconștient putea provoca mai multe tragedii, în condițiile în care nu s-a asigurat niciodată atunci când depășea sau intra pe drumuri principale de pe drumuri secundare.

El e șoferul teribilist care a pus pe fugă poliția din Suceava
El e șoferul teribilist care a pus pe fugă poliția din Suceava. Foto: Monitorul de Suceava

În cele din urmă, tânărul a fost prins, astfel că la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, magistrații de la Judecătoria Suceava au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Emanuel Costel Hanganu, pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, ancheta pentru stabilirea activității infracționale e în plină desfășurare, potrivit Monitorul de Suceava.

Cum s-a desfășurat, însă, întreaga urmărire?

În noaptea dinspre marți spre miercuri, 2 septembrie, după ora 00.00, un echipaj al Poliției care se afla pe raza comunei Dărmănești, a fost depășit de un BMW 320 D, condus cu o viteză foarte mare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea infractorului și au cerut sprijin prin stație altor colegi. După 70 de kilometri, șoferul a pierdut controlul mașinii lângă Suceava. Cu toate că au folosit focuri de armă de avertizare, polițiștii nu l-au oprit pe tânărul inconștient.

Emanuel Costel Hanganu a ieșit cu mașina în decor la Adâncata, după care a fost fugărit și prins de polițiști. Oamenii legii cred că întreaga poveste e un act de teribilism extrem.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!