Sport

A greșit Iordănescu cu Ianis Hagi și cu Andrei Ivan? „Edi nu l-a sunat!” Cine merita convocat: „Își asumă, dar e de apreciat ce au făcut Gică Hagi și Rotaru” Video exclusiv

Dumitru Dragomir s-a implicat în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. Ce spune „profetul” de Ianis Hagi și Andrei Ivan.
21.03.2023 | 16:50
A gresit Iordanescu cu Ianis Hagi si cu Andrei Ivan Edi nu la sunat Cine merita convocat Isi asuma dar e de apreciat ce au facut Gica Hagi si Rotaru Video exclusiv
Edi Iordănescu nu i-a convocat pe Ianis Hagi și Andrei Ivan pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea „Profețiile lui Mitică” a revenit cu o nouă ediție marca FANATIK. Dumitru Dragomir a vorbit despre deciziile lui Edi Iordănescu de ai lăsa în afara lotului pe Ianis Hagi și Andrei Ivan.

Dumitru Dragomir îl apără pe Gică Hagi în scandalul cu Edi Iordănescu: „E de felicitat”

Dumitru Dragomir a analizat conflictul dintre „Rege” și selecționer și consideră că ambii au dreptate din punctul lor de vedere: „Domne, își asumă! Nu poți să spui că a greșit dacă își asumă. El răspunde, nu noi. A, dar noi putem comenta. E de felicitat Hagi că și-a apărat fiul, puiul lui.

ADVERTISEMENT

Cine nu face asta, cine nu are grijă de copii și împotriva legilor, dar să ai grijă de copii. Nu ești tată adevărat! Ce a făcut Hagi, eu l-am apreciat! Că n-a avut dreptate 100% e altceva”.

VIDEO MAI JOS: 

Edi Iordănescu a încercat să lămurească subiectul, însă Horia Ivanovici spune că lucrurile sunt neclare: „Sursele spun că Edi nu l-ar fi sunat pe Ianis! Dinspre Hagi așa sunt sursele. Și că doar i-a dat mesaj după ce a anunțat lotul preliminar. Cică nu e adevărat că l-a sunat, i-a dat doar un mesaj. Eu în locul lui Edi nici nu stăteam să explic atâta: Eu hotărăsc, subiect închis! Nu știu acum care e adevărul. Edi ai văzut ce a zis: ‘Domne, eu l-am sunat!’”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești”: „Și Puiu Iordănescu să-și apere copilul”

Dragomir dă exemplu de astfel de decizii și la „case” mai mari ca Real Madrid: „Și? El e antrenorul, el e șeful! Uite ce îi face Ancelotti lui Hazard! Nu îl ține nici rezervă! Băi, ați înnebunit?! Ce explicație?!”.

„Don Corleone” are un sfat prețios și pentru Anghel Iordănescu: „Hagi și-a apărat băiatul foarte bine. Și Puiu Iordănescu să-și apere copilul și toți părinții să facă la fel!”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF a subliniat din nou că selecționerul a greșit și față de Universitatea Craiova: „Pe Ivan l-a apărat președintele clubului! Foarte bine a făcut și ăla. Era de convocat! Hai, mă, nu mai vorbi prostii! Cum să nu îi batem?!”

În privința, debutului în noua campanie de calificare la Campionatului European, „profetul” Mitică lovește din nou: „E ca și când ar juca echipa a doua a Voluntariului cu Andorra. Eu spun că dacă joacă echipa a doua a Voluntariului, nu știu dacă îi bate Andorra!”. 

ADVERTISEMENT

Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 2,10 este cota pentru „prima repriză: 1X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT