News

A ieşit să cumpere o lămâie şi s-a trezit cu o amendă colosală! Ce se întâmplă cu cei care refuză să plătească

15.04.2020 | 17:49
A iesit sa cumpere o lamaie si sa trezit cu o amenda colosala Ce se intampla cu cei care refuza sa plateasca
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost amendat cu 16.000 de lei pentru că a ieşit noaptea să cumpere o lămâie. A ajuns la magazin aproape de miezul nopţii, însă nu a avut bani să o plătească şi de acolo lucrurile au degenerat. 

A ieşit să cumpere o lămâie şi s-a trezit cu o amendă colosală!

Bărbatul a mers la magazin fără bani, iar când i-a spus vânzătoarei că nu are bani să plătească lămâia, aceasta a refuzat să i-o dea. Supărat, omul a scuipat-o pe angajata magazinului, care a chemat poliţia.

ADVERTISEMENT

Andreea Rădoi, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi a spus: “Poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului care a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 şi 15.000 de lei pentru încălcarea normelor privind restricţionarea circulaţiei”

Cei care nu plătesc amenzile fac muncă în folosul comunităţii!

Aproape 2000 de oameni din judeţul Mehedinţi au fost amendaţi până acum pentru încălcarea ordonanţelor militare. În Drobeta Turnu Severin, 111 persoane au plătit amenzile, potrivit Mediafax. 

ADVERTISEMENT

Cei care nu plătesc amenzile vor face muncă în folosul comunităţii, susţine primarul oraşului, Marius Screciu:

“Se urmăresc timp de cinci ani toate veniturile persoanelor respective şi în ultimă fază se ajunge la zile de muncă în folosul comunităţii”, este mesajul primarului din Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Amenzi de peste 1 milion de euro doar în judeţul Mehedinţi!

Valoarea amenzilor date în judeţul Mehedinţi depăşeşte 5 milioane de lei, adică peste 1 milion de euro.  Cazurile de infectare cu coronavirus în România au ajuns la un total de 7.216 de persoane îmbolnăvite. În ziua precedentă s-au raportat încă 246 de infecții, iar numărul deceselor a ajuns la 362.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj dur pentru românii care se gândesc să iasă pe stradă sau să meargă la biserică pentru Slujba de Înviere: “Este regretabil să vedem că cele mai bune intenții creează complicații. Așa se întâmplă și cu un așa zis acord între MAI și Biserica Ortodoxă.

ADVERTISEMENT

Explicațiile care s-au dat au fost prea optimiste. Voi începe o ședință cu premierul și ministrul Vela în care voi cere să se revină asupra acestui acord, să se găsească o formulă care să respecte principiul ”Stați acasă”. Stați acasă! Altfel, vom avea înmormântări după sărbători!”

ADVERTISEMENT