A ieşit Viitorul din lupta pentru titlu? Mesajul lui Hagi

Eduard Popa   
in Fotbal intern
12/03/2018, 08:35
A ieşit Viitorul din lupta pentru titlu? Mesajul lui Hagi

Această înfrângere pare să scoată din lupta la titlu pe campioana en-titre. De altfel şi Gică Hagi pare să fie resemnat: „Noi la titlu? Glumiţi? Păi ce, celelalte echipe nu mai joacă? Hai să fim serioşi! Ne gândeam doar la locul 3, dar se pare că acum va fi mult mai greu”, a spus „Regele” la conferinţa de presă de după meci.

Antrenorul campioanei s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi. „Sunt nemulţumit, mă aşteptam să avem mai multă personalitate, chiar dacă jucam contra Stelei, o echipă foarte bună, cu jucători în primul rând cu experienţă şi valoroşi. Am spus-o şi înaintea meciului că trebuia să nu le lăsăm mingea, dar jucătorii au fost destul de lenţi la gândire. Ne-am asumat, ăştia suntem, fiecare meci e altfel. O să muncim, o să încercăm să ne descurcăm mai bine. Ăsta a fost meciul, ei au fost mai iuţi, au avut mui multă personalitate. În prima repriză au avut iniţiativa şi au marcat”, a mai spus Hagi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Viitorul întâlneşte etapa următoare Craiova

Etapa următoare campioana en-titre va întâlni pe teren propriu SCM U Craiova. “Abia a început, mai sunt 9 meciuri. Vom juca acasă cu Craiova, o echipă bună, iute, tehnică şi trebuie să facem un meci foarte bun, să îl câştigăm”, a comentat Hagi partida cu Craiova şi restul play-off-ului. După prima etapă de play-off, Viitorul are 22 de puncte, fiind pe locul patru, la 7 puncte de Craiova şi la 11 de CFR Cluj. 

Închide ×