Fotbal intern

A impresionat în Casa Pariurilor Liga 1, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la FCSB. “Cu siguranţă o să accept!”

14.08.2019 | 14:37
A impresionat in Casa Pariurilor Liga 1 iar acum asteapta cu nerabdare sa ajunga la FCSB Cu siguranta o sa accept
ADVERTISEMENT

Ovidiu Horşia a impresionat în primele etape jucate pentru Poli Iaşi în Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, iar cedat sub formă de împrumut de FCSB la formaţia din Copou aşteaptă cu nerăbdare să fie sunat de Gigi Becali pentru a reveni la gruparea care este antrenată de Vergil Andronache.

A impresionat în Casa Pariurilor Liga 1, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la FCSB

Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a reuşit să înscrie împotriva celor de la Dinamo Bucureşti şi Academica Clinceni în primele cinci etape jucate din sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1, iar acum a recunoscut că vrea să meargă la FCSB. Deşi e conştient de presiunea pusă de Gigi Becali asupra jucătorilor săi, Ovidiu Horşia nu se teme şi aşteaptă să joace la un nivel înalt.

ADVERTISEMENT

“Eu aștept telefonul lui Gigi Becali. Dacă va fi să primesc un telefon, cu siguranță o să accept. Mi-ar surâde să fiu la FCSB. Dar, momentan, sunt la Poli, vreau să-mi fac treaba cât se poate de bine aici, la Iași. Știu ce presiune e acolo, dar fiecare om trebuie să suporte să fie greu când ești la un nivel înalt” , a declarat Ovidiu Horşia, conform gsp.ro.

Ovidiu Horşia şi Najib Ammari în meciul amical FCSB - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Ovidiu Horşia şi Najib Ammari în meciul amical FCSB – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Teja a insistat pentru ca Horşia să meargă la Poli Iaşi

Cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro, Ovidiu Horşia a început fotbalul la ACS Kinder. În august 2017 a fost luat de FCSB şi a jucat pentru echipa de U19 a formaţiei roş-albastre. În iulie 2018 a fost cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni  şi a contribuit la promovarea grupării din Ilfov în Casa Pariurilor Liga 1. Horşia a fost lăsat de Gigi Becali să joace pentru Poli Iaşi în sezonul 2019 – 2020, toate acestea pentru a aduna experienţă pe prima scenă fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Horşia a fost lăudat şi de Mihai Teja, antrenorul celor de la Poli Iaşi.  ”Horşia este un copil extraordinar, un fotbalist bun, un copil cu un caracter senzaţional. Chiar dacă la început nu a vrut să vină la Iaşi, deoarece nu ştia la ce echipă se duce, pentru că a aflat de unele probleme apărute la Iaşi, din ziare. Dar am reuşit până la urmă să vorbesc cu el. Şi să fiu sincer, i-am dat telefon direct lui Gigi Becali şi l-am rugat frumos să mi-l dea. Îi mulţumesc că mi l-a dat pe Horşia”, a spus Mihai Teja.

  • 28 de meciuri şi 5 goluri a înscris Ovidiu Horşia pentru Academica Clinceni în sezonul 2019 – 2020
ADVERTISEMENT
Tags: