Life

A început aventura Asia Express 4. Vedetele au început călătoria pe Drumul Împăraților

Aventura Asia Express 4 a început. Vedetele au început călătoria de Drumul Împăraților, în Turcia.
01.06.2021 | 13:45
A inceput aventura Asia Express 4 Vedetele au inceput calatoria pe Drumul Imparatilor
ADVERTISEMENT

Cele nouă perechi de vedete vor continua traseul cu Georgia și Azerbaidjan. Aventura va continua cu două destinații surpriză.

Concurenții au recunoscut că traseul este unul dificil. Aceștia au explicat că nu se așteptau să fie atât de greu.

ADVERTISEMENT

A început aventura Asia Express 4. Vedetele au început călătoria pe Drumul Împăraților

„A început Asia Express, sezonul 4. Bine ați venit pe Drumul Împăraților!”, a spus Irina Fodor. Următoarele două luni nu vor fi deloc ușoare pentru vedetele intrate în competiție.

Cele nouă echipe de vedete sunt Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

ADVERTISEMENT

Primele sarcini i-au pus la grele încercări. Concurenții și-au dat seama că multe dintre planurile și strategiile făcute de acasă nu îi vor ajuta prea mult.

Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici. E mult mai pe bune decât credeam chiar și noi,” a spus Shift, în timp ce colegul său, Connect-R, a mărturisit că a vrut să renunțe.

ADVERTISEMENT

„Intens, e intens. Am mers din remorcă-n portbagaj…Am luat-o pe ulei. Și ne descoperim ușor, ușor: nu credeam că pot fi atât de disperat,” a recunoscut Mihai Petre.

Misiunile prin care au trecut au fost unele dificile, iar adrenalina a crescut considerabil. În plus, concurenții s-au mai confruntat și cu greutăți la care nu s-au gândit până acum.

ADVERTISEMENT

Asia Espress 4, misiune dificilă pentru vedete

Unul dintre lucrurile care i-a pus în dificultate pe participanții la emisiune a fost rucsacul. Greutatea acestuia le-a dat mari bătăi de cap.

„E greu, gânditi-vă că cel mai ușor rucsac, să zic așa, are în jur de 17 kiograme. E super dificil,” a recunoscut Connect-R.

„Ori picioarele, ori mușchii, ceva, nu mă m-or ajuta,” a spus mama Alexandrei Ungureanu. Totuși, femeia a precizat că se declară mulțumită cu fizicul pe care îl are, dar a mărturisit că și rucsacul îi dă bătăi de cap, pentru că este foarte greu.

„A fost greu, chiar nu ne așteptam. În unele situații nu ne așteptam să ajungem, dar eu zic că am făcut față cu brio,” a spus Lidia Buble.

ADVERTISEMENT