Fotbal intern

A început curățenia de iarnă la Universitatea Craiova! Carlos Fortes a semnat cu Ittihad Tanger

08.01.2020 | 21:05
A inceput curatenia de iarna la Universitatea Craiova Carlos Fortes a semnat cu Ittihad Tanger
ADVERTISEMENT

Carlos Fortes s-a despărțit de Universitatea Craiova. Atacantul portughez va evolua în a doua parte a sezonului, sub formă de împrumut, la Ittihad Tanger, formație de primă ligă din Maroc.

Carlos Fortes a plecat de la Craiova

Carlos Fortes nu va face parte din lotul Craiovei și pentru a doua parte a campionatului. Fotbalistul de 25 de ani, care a intrat rareori în planurile lui Victor Pițurcă în această toamnă, fiind trimis în repetate rânduri la formația secundă a clubului, a fost cedat de olteni în Maroc.

ADVERTISEMENT

Fortes va juca în a doua parte a campionatului, sub formă de împrumut, la Ittihad Tanger, locul 15, din 16, în prima ligă a Marocului după 10 runde. Transferul a fost anunțat chiar de fotbalist, care a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare în tricoul noii sale echipe.

Carlos Fortes a a avut evoluții apreciabile la primele luni în fotbalul românesc, reușind să marcheze cinci goluri în prima parte a sezonului trecut pentru Gaz Metan, iar echipe precum Universitatea Craiova și FCSB s-au interesat de serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Portughezul a ales să meargă la Craiova, însă nu a reușit să repete evoluțiile de la Mediaș.

Două goluri în acest sezon

Carlos Fortes a evoluat în 17 partide în toate competițiile pentru Universitatea Craiova în prima parte a campionatului, reușind să puncteze de două ori, câte un gol în campionat și în preliminariile Europa League.

De la sfârșitul lunii octombrie, după patru meciuri în care a intrat de fiecare dată de pe banca de rezerve, atacantul portughez nu a mai jucat niciun minut sub comanda lui Victor Pițurcă, fiind trimis de fiecare dată la echipa a doua, excepție făcând meciul cu Hermannstadt, când a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Echipa pentru care Fortes va juca în a doua parte a sezonului, Ittihad Tanger, este la retrogradare după 10 etape din acest sezon al campionatului din Maroc, însă a câștigat titlul în stagiunea 2017 – 2018.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,05 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT