Fotbal intern

A început curățenia la FCSB. Gigi l-a pus pe liber

Autor: Eduard Nicolae Popa | 03.06.2018 | 16:25
Marian Pleașcă, pus pe liber de FCSB

Unul dintre jucătorii care se întoarce în această vară la FCSB a primit liber să plece gratis la orice echipă îl dorește.

Fundașul dreapta Marian Pleașcă mai are contract până în 2021 cu roș-albaștrii, dar viitorul lui a fost deja pecetluit. Oficialii FCSB i-au transmis fostului jucător al lui Pandurii că nu va fi luat în cantonament și este liber să își caute un nou angajament, fără ca roș-albaștrii să mai aibă pretenții materiale. Pleașcă a sosit la FCSB din postura de jucător care cocheta cu lotul național, dar nu a reușit să convingă nici în mandatul lui Reghecampf, nici în cel al lui Nicolae Dică. În total, el a strâns numai 11 meciuri la FCSB, care acum îl are pentru poziția de fundaș dreapta pe Romario Benzar.

Ce se întâmplă cu ceilalți jucători care se întorc la FCSB

Mai mulți jucători se întorc la FCSB după ce li s-a terminat perioada de împrumut. Printre cele mai importante nume, pe lângă Pleașcă, se numără și mijlocașii ofensivi William de Amorim și Antonio Jakolis. Brazilianul are o ofertă din Kazahstan, în timp ce Jakolis este dorit în continuare la Apollon Limassol, acolo unde a avut un sezon excelent. Jakolis dorește totuși să se întoarcă la FCSB, unde va avea însă o misiune dificilă să se impună, dat fiind faptul că pentru roș-albaștri titularul postului este Dennis Man.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!