Fotbal intern

A început demolarea stadionului Rapid. Buldozerele au intrat în Giulești. Cum va arăta noua arenă. FOTO+VIDEO

26.02.2019 | 15:28
A început demolarea stadionului Rapid

Marți, 26 februarie, a început demolarea stadionului “Valentin Sănescu”, acolo unde echipa Rapid București își juca meciurile de pe teren propriu. Arena din Giulești a fost predată Companiei Naționale de Investiții, pentru renovare, în vederea EURO 2020. VEZI VIDEO MAI JOS!

Stadioanele Rapid, Arcul de Triumf și Steaua vor fi folosite de de echipele care vor veni la București pentru a se antrena, urmând ca merciurile oficiale să aibă loc pe Arena Națională, cel mai mare stadion din România. Capitala va organiza pe Arena Națională 3 partide din grupa C și un sfert de finală. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Toate detaliile despre noul stadion din Giulești. Cum va arăta după demolare

Așa va arăta noul stadion din Giulești
  • Capacitatea stadionului, conform HG 208/2018, va fi de 14.000 de spectatori.
  • A fost avizat Studiul de fezabilitate prin HG nr. 208/2018.
  • În urma publicării anunțului de de participare CN1000299/09.05.2018 pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Stadionul Giulești, în data de 01.11.2018 a fost încheiat contractul cu asocierea declarată câștigătoare. Valoarea contractului este de 98.318.052,33 lei fără TVA, cote și taxe.
  • A fost demarată etapa de întocmire a documentației în vederea obținerii autorizației de construire de la Primăria Sector 6.
  • Estimăm că lucrările de desființare parțială a construcțiilor existente pe amplasament să înceapă la mijlocul lunii februarie a.c. În paralel cu execuția lucrărilor de desființare se va desfășura activitatea de obținere a tuturor avizelor necesare emiterii autorizației de construire și de obținere a acesteia, astfel încât lucrările de construire să poată fi demarate imediat ce sunt finalizate cele de desființare.

Primele imagini cu stadionul Rapid în timp ce este demolat. ??

Gepostet von Rapid Bucuresti – Alte Sporturi am Dienstag, 26. Februar 2019

În perioada în care stadionul din Giulești o să fie închis pentru modernizare, Rapid București va juca meciurile de pe teren propriu în Regie, pe stadionul Sportului Studențesc. În Liga a 3-a, Rapid va evolua pe 3 martie în prima etaă a returului în deplasare, cu Progresul Spartac, iar pe 9 martie în Regie, cu AS Popești Leordeni.

Tags: