Fiestă la Zagreb! Zeci de mii de oameni pe străzile capitalei Croaţiei. Video

Tibi Demeter   
in CM 2018
12/07/2018, 00:58
Fiestă la Zagreb! Zeci de mii de oameni pe străzile capitalei Croaţiei. Video
A început fiesta la Zagreb! Mii de oameni pe străzile capitalei Croaţiei. Video

Croaţia s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala unui Campionat Mondial după victoria obţinută cu 2-1, după prelungiri în faţa Angliei. Ivan Perisic şi Mario Mandzukic au marcat golurile micuţiei naţionalei şi au scos lumea pe străzile din Zagreb.

Trupa pregătită de Zlatko Dalic a fost condusă în toate cele trei partide eliminatorii, însă a reuşit de fiecare dată să egaleze şi să trimită meciul în reprizele de prelungiri. Croaţia a învins Danemarca şi Rusia la loviturile de la 11 metri, în timp ce duelul cu Anglia a fost tranşat înaintea loteriei de la 11 metri.

Croaţii au pierdut dramatic prima şi ultima semifinală disputată la un Mondial până la duelul cu Anglia

Bucuria fanilor ieşiti pe străzile din Zagreb este cu atât mai mare cu cât la ultima semifinală, disputată în 1998, formaţia croată a pierdut cu 2-1 împotriva Franţei, deşi Davor Suker a deschis scorul în minutul 46 al partidei.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×