Life

A început împărțirea averii lui Petrică Mîțu Stoian. Sora regretatului artist: „Mai sunt și bani, dar și datorii”. Video

A început împărțirea averii lui Petrică Mîțu Stoian. Maria Tărchilă, sora acestuia, a anunțat ce va face cu casa părintească după moartea regretatului artist.
19.04.2022 | 22:38
A inceput impartirea averii lui Petrica Mitu Stoian Sora regretatului artist Mai sunt si bani dar si datorii Video
A început împărțirea averii lui Petrică Mîțu Stoian. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Maria Tărchilă, sora regretatului artist, a vorbit despre moștenirea acestuia și despre ce bunuri deținea fratele său. De asemenea, ea a făcut dezvăluiri despre casa din Craiova, unde artistul a locuit în ultima parte a vieții.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, declarații despre averea artistului. Ce se întâmplă cu casa

Maria Tărchilă a explicat pentru Star Popular că deja a fost făcut actul succesoral, la șase luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian și există un demers pentru a fi verificate bunurile pe care regretatul artist le deținea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a vorbit și despre casa din Craiova, cea în care Petrică Mîțu Stoian și-a petrecut ultima parte a vieții, alături de Doru Gușman, impresarul său, și soția acestuia. Conform surorii artistului, casa aparține primăriei.

”S-a făcut actul succesoral, cu certificatul moștenitor urmează să identificăm bunurile. În mare am aflat, verificăm și firmele. Avem avocat, experți care se ocupă.

ADVERTISEMENT

Casa din Craiova nu este a lui Mîțu, e de la primărie dată lor… nu știu să va spun exact. Nu mă interesează și nici nu vreau să aflu despre casa aia, mie nu-mi trebuie, ce să fac cu ea, s-o împart? Să și-o țină dacă e a lor…”, a declarat Maria Târchilă pentru Star Popular.

Sursa video: Star Popular / Youtube

Petrică Mîțu Stoian a murit cu datorii. Ce a declarat sora acestuia

Petrică Mîțu Stoian avea datorii în momentul în care s-a stins din viață, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de sora acestuia. Conturile deținute de artist la bancă mai aveau bani în ele, dar mai există și niște datorii care trebuie achitate.

ADVERTISEMENT

”Apartamentul de la mare, mașinile, ce mai e pe firmă, lucruri, bunuri, vedem ce-o mai fi.

Abia s-au făcut actele, apoi se verifică de la ANAF. Am verificat și conturile, mai sunt și bani, dar și datorii. Nu multe și nu mari, le achităm și terminăm cu bâlciul că nu vrem bâlci”, a mai spus Maria Tărchilă.

De asemenea, Maria Tărchilă a spus că probabil va vinde casa părintească, după ce nu a primit sprijin pentru a o transforma în casă memorială.

ADVERTISEMENT