News
notix pixel id

A început Maratonul Vaccinării, în București. Te poți imuniza 3 zile, la orice oră din zi și noapte. Lista centrelor deschise

Maratonul Vaccinării din Capitală a început. Iată care este lista centrelor.
22.10.2021 | 11:59
A început Maratonul Vaccinării, în București. Te poți imuniza 3 zile, la orice oră din zi și noapte. Lista centrelor deschise
A început Maratonul Vaccinării, în București. Te poți imuniza 3 zile, la orice oră din zi și noapte. Lista centrelor deschise. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Având în vedere faptul că numărul de cazuri de coronavirus a crescut alarmant în țara noastră, la fel ca și numărul morților, autoritățile au decis să organizeze un nou maraton al vaccinării.

Maratonul Vaccinării din Capitală a început. Cât durează acesta

Maratonul Vaccinării din Capitală va ține trei zile, iar oamenii pot merge să se imunizeze împotriva Covid-19 la orice oră, deoarece centrele de vaccinare vor funcționa non-stop.

Așadar, maratonul începe vineri și durează până luni, timp în care toți doritorii neimunizați din Capitală pot merge să se vaccineze contra Covid-19.

ADVERTISEMENT

Numele evenimentului este “Maraton al vaccinării pentru viaţă”, semnificativ pentru îndemnul constant al autorităților de a ne vaccina, deoarece mulți pacienți merge prea târziu în spitale

“Evenimentul este menit să promoveze beneficiile şi importanţa vaccinării împotriva COVID-19, inclusiv pentru femeile însărcinate, într-un moment extrem de dificil din punct de vedere epidemiologic pentru întreaga ţară şi poate constitui un punct de pornire pentru acţiuni similare la nivel naţional”, au transmis reprezentanţii CNCAV.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt centrele de vaccinare deschise în București:

Romexpo (Sectorul 1), cu 8 fluxuri;
Circul Metropolitan (Sectorul 2), cu 7 fluxuri;
Biblioteca Națională (Sectorul 3), cu 10 fluxuri;
Palatul Copiilor (Sectorul 4), cu 15 fluxuri;
Liberty Mall sau Centrul Sfântul Andrei (Sectorul 5), cu 5 fluxuri;
Clubul Seniorilor „Mihai Eminescu” (Sectorul 6), cu 4 fluxuri.

La Maratonul Vaccinării sunt disponibile toate cele patru seruri de imunizare de pe piață, iar oamenii pot merge acolo până pe data de 25 octombrie, la ora 8 dimineața.

ADVERTISEMENT

Mesajul Ro Vaccinare după începerea maratonului pentru imunizare contra Covid-19

Primele date de la acest maraton de vaccinare au fost deja contorizate și transmise de platforma Ro Vaccinare. Astfel, în primele 2 ore, s-au vaccinat peste 1.000 de oameni.

În total, în București s-au imunizat peste 3.000 de oameni. De asemenea, platforma națională de informare cu privire la vaccin arată că imunizarea este cea mai bună soluție pentru a ne proteja de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viață!
6 centre de vaccinare, 24/24.

Sector 1: Romexpo; Sector 2: Circul Metropolitan; Sector 3: Biblioteca Națională;

Sector 4: Palatul Copiilor; Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei;  Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu”.

ADVERTISEMENT

Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!”, se arată pe pagina Ro Vaccinare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri