Fotbal intern

A început montarea gazonului pe “Ion Oblemenco”! Primele imagini de la Craiova. VIDEO + FOTO EXCLUSIV

30.10.2019 | 18:30
A început montarea gazonului pe "Ion Oblemenco"! Primele imagini de la Craiova. FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

A început montarea gazonului pe „Ion Oblemenco”, iar dorința lui Victor Pițurcă va fi îndeplinită de primăria Craiovei. Gazonul va fi transportat din Grecia cu 30 de tiruri și va ajunge în România în cursul zilei de astăzi, 30 octombrie. Astfel că Universitatea Craiova o să beneficieze de o nouă suprafață de joc, în urma insistențelor antrenorului echipei.


UPDATE 30 octombrie, ora 18:41 / Firma din Grecia care montează gazonul, a pus terenul acum două săptămâni la Marseille și au mai pus de-a lungul timpului gazon la Bordeaux, Olympique Lyon și Athletic Bilbao

ADVERTISEMENT

Montarea gazonului de pe „Ion Oblemenco”

Gazonul a început să fie montat pe „Ion Oblemenco”, iar din primele imagini se pot vedea părțile care vor fi puse pe marginea terenului, în timp ce suprafața de joc va fi adusă cu 30 de tiruri din Grecia. Victor Pițurcă a cerut insistent montarea unei suprafețe noi de joc pe stadion, pentru ca performanțele echipei să nu fie afectate de un teren greu de folosit, iar primăria Craiovei i-a îndeplinit dorința, pentru un gazon mixt.

Duelul cu Dinamo pe care Craiova ar fi trebuit să îl joace pe „Ion Oblemenco”, se va desfășura pe stadionul din Severin, dar chiar și așa fanii olteni s-au înghesuit să își achiziționeze tichetele pentru derby. Peste 10.000 de fani ai Craiovei și-au cumpărat bilete pentru meciul cu Dinamo, iar oficialii formnației din „Bănie” se așteaptă la un stadion plin.

ADVERTISEMENT

Ultimele imagini cu stadionul Areni din Suceava înainte de meciul de Cupă Foresta – Dinamo

Totul este pregătit la Suceava pentru meciul de gală de miercuri. Organizatorii s-au pregătit din timp pentru marele meci, iar în ultimele zile s-a lucrat intens la montarea instalației de nocturnă. Aproximativ 50.000 de euro a costat municipalitatea această lucrare în folosul fotbalului local.#FanatikRo

Gepostet von Fanatik Sport am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Printre primele dorințe ale lui Pițurcă la Craiova

Imediat după meciul pierdut cu Viitorul, 1-3, Victor Pițurcă a vorbit despre cât de impo0rtant este înlocuirea gazonului: „Problema este siguranța jucătorilor. Ambele echipe joacă pe același teren, dar în afară de calitatea jocului care nu este foarte bună, jucătorul se poate accidenta foarte grav. Ați văzut ce miros emană terenul, dar și felul în care sare mingea din el”.

„Ministerul Sănătății ar trebui să trimită reprezentanți care să vină și să vadă ce se întâmplă aici, ca să grăbească lucrările la Craiova”, a mai spus Victor Pițurcă, după meciul cu Viitorul.

  • luni, 4 noiembrie se va juca meciul dintre Craiova și Dinamo
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri