News

A încercat să ajute un șofer blocat pe o stradă inundată, dar mai rău l-a încurcat. Bărbatul s-a de folosit de un târnăcop

Un șofer din Capitală a fost prins de ape pe străzi după furtuna de joi seară, dar un altul i-a sărit în ajutor cu un târnăcop. Situația s-a îngreunat mai rău
14.06.2024 | 22:08
A incercat sa ajute un sofer blocat pe o strada inundata dar mai rau la incurcat Barbatul sa de folosit de un tarnacop
Cum a încercat un bărbat să salveze cu târnăcopul un șofer blocat pe o stradă inundată. Bărbatul mai rău s-a speriat în timpul intervenției. Sursa foto: Captură video / ziare.com
ADVERTISEMENT

Locuitorii Bucureștiului prinși de furtună pe drumuri sau în trafic au fost luați prin surprindere. Un șofer pe o stradă inundată din Capitală a fost avertizat de un trecător să nu avanseze, deoarece exista riscul ca mașina să plutească.

Șofer speriat de un trecător cu târnăcop

Trecătorul avea însă un târnăcop în mână, ceea ce pare că l-a speriat pe șofer, care a continuat să conducă fără să se oprească. „Bă nebunilor, ești tâmpit la cap, plutesc mașinile, se ridică”, se aude strigând bărbatul.

ADVERTISEMENT

Și alți oameni martori la incident au încercat să-l avertizeze pe șofer și să-l ajute pentru a nu intra în panică. „Ușor, ușor, nu te panica, nu te lua după ăsta. Vreau să ies. Nu te panica, nu mai fugi de ei”, îi spunea șoferului pasagera din dreapta care filma întreaga scenă.

Furtuna a devastat Bucureștiul: intervenții de urgență în aproape 400 de cazuri

Noaptea trecută, Bucureștiul a fost lovit de o furtună cu intensitatea unui uragan. Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări cod roșu de vreme severă pentru Capitală, precum și pentru localități din Ilfov, Călărași, Ialomița, Giurgiu și Teleorman.

ADVERTISEMENT

Pompierii au intervenit în noaptea de joi spre vineri în aproape 400 de situații în București și Ilfov din cauza furtunii: „Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codurilor portocaliu şi roşu, începând cu ora 22,00 până în această dimineaţă, ora 05,00, pompierii ISUBIF au gestionat 397 de intervenţii – 331 în Bucureşti şi 66 în judeţul Ilfov”, anunţă vineri dimineaţă ISUBIF.

Au fost afectate 208 locuințe, gospodării și subsoluri, precum și 71 de autoturisme. De asemenea, peste 60 de copaci și stâlpi de electricitate au fost doborâți.

ADVERTISEMENT

Peste zi, vineri, 14 iunie, cazurile s-au înmulțit. Până la ora 15:00, salvatorii au fost solicitați să intervină în 528 de cazuri (447 în București și 81 în județul Ilfov). S-au raportat 398 de inundații.

„Au fost afectate în total 128 de străzi, 238 de locuințe, gospodării și subsoluri, 102 autoturisme”, precizează ISU în cele mai noi date publicate.

ADVERTISEMENT

În plus, pompierii au intervenit pentru a gestiona 116 cazuri de copaci căzuți și șapte stâlpi de electricitate doborâți de furtună și care au cauzat pagube masive.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva...
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”