News

A infectat cu coronavirus 550 persoane, într-un club de striptease: ”Îmi pare rău pentru soțiile lor”

18.08.2020 | 12:54
A infectat cu coronavirus 550 persoane intrun club de striptease Imi pare rau pentru sotiile lor
ADVERTISEMENT

Într-un club de striptease, o angajată a infectat cu coronavirus 550 de persoane. Totul s-a petrecut în Toronto, Canada.

Mulți dintre cei care s-au îmbolnăvit cu virusul COVID-19, au lăsat date de identificare false și va fi foarte greu să fie descoperiți și alertați. Majoritatea persoanelor care se aflau în bar au familie, sunt căsătoriți și se aflau acolo fără să afle soțiile lor.

ADVERTISEMENT

Situația este complicată și poate degenera, pentru că acum acești oameni nu știu că au virusul și îl pot împraștia mai departe.

A infectat cu coronavirus la striptease peste 500 de persoane

Angajata a fost depistată cu noul coronavirus în urma unui control de rutină. Ea lucrase înainte să fie testată în patru schimburi în clubul de striptease Brass Rail Tavern.

ADVERTISEMENT

Se fac verificări, dar cei care investighează cazul nu pot da o cifră exactă a persoanelor cu care a intrat în contact domnișoara. Se estimează că ar fi vorba de peste 500 de clienți, însă autoritățile mai au nevoie de câteva zile pentru a da un număr precis de persoane care ar fi putut fi expuși virusului.

“Știți cât de greu va fi să găsească 550 de bărbați, dintre care jumătate cel mai probabil au furnizat informații false?”, a afirmat Andrew Morris, specialist în boli infecțioase la Universitatea din Toronto.

ADVERTISEMENT

Din păcate și aici vorbim despre reguli nerespectate. Potrivit poliției, clubul ar fi plasat afișe cu respectarea distanței sociale, dar nimeni nu le-ar fi respectat. Clubul riscă acum sancțiuni foarte mari sau ar putea fi închis.

Doug Ford, Premierul provinciei Ontario, a intervenit în legătură cu acest caz și a declarat că distanțarea socială este o regulă care trebuie respectată de oricine.

ADVERTISEMENT

“Este vorba despre 500 de persoane. Trebuie să respecți distanțarea socială, trebuie să porți mască. Știu că sună ironic, pentru că vorbim de un club de stripease. Dar trebuie. Îmi pare rău pentru cei care vor merge la familiilor lor și vor spune că au fost la clubul Brass Rail. Îmi pare rău pentru soțiile lor. N-aș vrea să fiu în locul lor”, a declarat Doug Ford.

Canada a înregistrat 755 de cazuri noi ieri și a ajuns la un total de 122,872 de infectări de la începutul pandemiei. Au decedat peste 9000 de persoane, 6 dintre acestea au murit în ultimele 24 de ore.

ADVERTISEMENT