Sport

„A jucat ca Gică Hagi”. Fotbalistul României, lăudat după victoria cu Ucraina, 3-0, de la EURO 2024

Unul dintre fotbaliștii naționalei României a primit laude după victoria cu Ucraina, scor 3-0, la debutul de la EURO 2024, fiind comparat chiar cu „Regele“ Hagi.
17.06.2024 | 22:31
A jucat ca Gica Hagi Fotbalistul Romaniei laudat dupa victoria cu Ucraina 30 de la EURO 2024
“A JUCAT CA HAGI!” NICUSOR STANCIU, ONE MAN SHOW Romania - Ucraina 3-0
ADVERTISEMENT

România a debutat la EURO 2024 cu o victorie zdrobitoare împotriva vecinilor nord-estici, Ucraina. Emisiunea FANATIK SUPERLIGA a succedat emisiunea, iar reacțiile spumoase au fost la ele acasă.

Nicolae Stanciu, comparat cu Hagi

Horia Ivanovici i-a avut ca invitați pe Dănuț Lupu și Marius Șumudică, alături de care a discutat despre victoria României. Moderatorul l-a comparat pe Stanciu cu Gheorghe Hagi, mai ales pentru execuțiile fabuloase.

ADVERTISEMENT

„Am văzut mai multe lucruri în seara asta. Lăsând la o parte ‘Generația inimilor mari’. Așa o să le spun de astăzi, pentru că au jucat cu inima. Am văzut un Stanciu, care mai ales în anumite momente, la anumite execuții.

S-a reîncarnat, apropo de acele șuturi, chiar în Gică Hagi. Un Stanciu cu execuții a la Gică Hagi. Pe execuții, mai ales, s-a reîncarnat Gică Hagi. Șutul din corner direct în bară, care se duce direct în bară.

ADVERTISEMENT

Putea să dea golul turneului final. Gol de kinogramă, de povestit nepoților. Am văzut o națională mai unită decât oricând. Cum spunea și Dănuț Lupu, băieți care ca niște gladiatori s-au dat piept în piept.

Își dădeau energie de la unul la altul. Am văzut o organizare perfectă a lui Edi Iordănescu“, a spus Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, despre Nicușor Stanciu, omul meciului.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, laude pentru Iordănescu

Marius Șumudică a avut un discurs laudativ la adresa tacticilor alese de Edi Iordănescu contra Ucrainei. Tehnicianul a spus că meciul este un exemplu perfect pentru școala de antrenori, din punct de vedere tactic.

“Este meciul lui. Tot ce a făcut din punct de vedere tactic, e extraordinar. E un joc care ar trebui predat la licența Pro. Din punct de vedere tactic, a făcut exact ce trebuia să facă o echipă. Să câștigi de maniera asta, să câștigi cu 3-0?

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere defensiv, ofensiv, tranziție. Nu le-am dat nicio șansă. Practic, Niță a avut un singur șut al lui Sudakov, care a tras la 30 de metri. În rest, a dat siguranță și atenție. La Niță, orice minge care era jucată, el stătea ieșit, încât micșora distanța. Jucătorii noștri să fie depașiți în viteză și să îi vină mingea, a interpretat foarte bine. Nu mă așteptam“, a spus Șumudică, în exclusivitate.

Stanciu a jucat ca Hagi

ADVERTISEMENT