ADVERTISEMENT
News

A jucat la „păcănele” până a adormit! Ce a pățit un tânăr din Sebeș și ce s-a întâmplat cu banii pe care îi avea

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2020 | 14:33
A jucat la „păcănele” până a adormit! Ce a pățit un tânăr din Sebeș și ce s-a întâmplat cu banii pe care îi avea
Un tânăr a adormit într-o sală de jocuri din Sebeș. Sursa foto - facebook

A jucat la „păcănele” până a adormit! Este povestea adevărată a unui tânăr în vârstă de numai 26 de ani. Bărbatul era un client fidel al unei săli de jocuri de noroc din Sebeș.

ADVERTISEMENT

Acesta a rămas fără 10.500 de lei, bani care i-au fost sustraşi din buzunar după ce a adormit în timp ce juca la aparate.

Acum, Poliția este cea care anchetează situația. Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunțat că fapta a avut loc în 23 august.

ADVERTISEMENT

A rămas fără bani după ce a adormit într-o sală de jocuri de noroc

Oamenii legii spun că la ei plângerea a ajuns la o distanță de două zile, mai exact, pe data de 25 august. Întârzierea nu a dat însă ancheta peste cap.

Având mai multe date ale situației, Poliția l-a depistat destul de repede pe autorul furtului. Discutăm despre un tânăr din Cut care a fost identificat recent.

ADVERTISEMENT

“Se pare că, în dimineaţa zilei de 23 august, în jurul orei 5,00, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Sebeş,(…)

(…) tânărul din Cut ar fi profitat de faptul că cel de 26 de ani a adormit, în timp ce juca la aparate, şi i-ar fi sustras, din buzunarul pantalonilor, suma de 10.500 de lei”, se menţionează într-un comunicat remis de IPJ Alba.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Nu se termină aici. Din păcate pentru hoț, situația poate fi chiar mai complicată.

În mod evident, acesta trebuie să înapoieze și prejudiciul creat. Rămâne de văzut câți bani mai pot recupera polițiștii de la el.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!