News

A jucat la „păcănele” până a adormit! Ce a pățit un tânăr din Sebeș și ce s-a întâmplat cu banii pe care îi avea

03.09.2020 | 14:33
A jucat la pacanele pana a adormit Ce a patit un tanar din Sebes si ce sa intamplat cu banii pe care ii avea
Un tânăr a adormit într-o sală de jocuri din Sebeș. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

A jucat la „păcănele” până a adormit! Este povestea adevărată a unui tânăr în vârstă de numai 26 de ani. Bărbatul era un client fidel al unei săli de jocuri de noroc din Sebeș.

Acesta a rămas fără 10.500 de lei, bani care i-au fost sustraşi din buzunar după ce a adormit în timp ce juca la aparate.

ADVERTISEMENT

Acum, Poliția este cea care anchetează situația. Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunțat că fapta a avut loc în 23 august.

A rămas fără bani după ce a adormit într-o sală de jocuri de noroc

Oamenii legii spun că la ei plângerea a ajuns la o distanță de două zile, mai exact, pe data de 25 august. Întârzierea nu a dat însă ancheta peste cap.

ADVERTISEMENT

Având mai multe date ale situației, Poliția l-a depistat destul de repede pe autorul furtului. Discutăm despre un tânăr din Cut care a fost identificat recent.

“Se pare că, în dimineaţa zilei de 23 august, în jurul orei 5,00, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Sebeş,(…)

ADVERTISEMENT

(…) tânărul din Cut ar fi profitat de faptul că cel de 26 de ani a adormit, în timp ce juca la aparate, şi i-ar fi sustras, din buzunarul pantalonilor, suma de 10.500 de lei”, se menţionează într-un comunicat remis de IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Nu se termină aici. Din păcate pentru hoț, situația poate fi chiar mai complicată.

ADVERTISEMENT

În mod evident, acesta trebuie să înapoieze și prejudiciul creat. Rămâne de văzut câți bani mai pot recupera polițiștii de la el.

 

 

ADVERTISEMENT