Sport

A jucat la toți granzii Bucureștiului, iar acum îi trage la răspundere pe fanii CSA Steaua: „Ei ani de zile au urmat FCSB”

Gigi Becali are parte și de aliați în disputa cu echipa Armatei. Un fost internațional român rămâne ferm pe poziție: „Steaua e FCSB. Când vreodată a fost în divizia a patra?”.
08.06.2021 | 11:41
A jucat la toti granzii Bucurestiului iar acum ii trage la raspundere pe fanii CSA Steaua Ei ani de zile au urmat FCSB
Fanii CSA Steaua, puși la zid de un fost internațional român. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Atacat din toate părțile, Gigi Becali și-a găsit un aliat surpriză în disputa cu CSA Steaua. Bogdan Stelea consideră că FCSB este continuatoarea de drept a echipei care în 7 mai 1986 cucerea Cupa Campionilor Europeni și reușea cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc. Ba chiar îi trage la răspundere pe fani.

Toți cei care sunt acolo au fost după FCSB, ani de zile! Să nu-mi spună mie că n-a fost nimeni. Dintr-odată nu mai e Steaua?”, a răbufnit fostul mare portar al naționalei României, care a îmbrăcat de-a lungul carierei tricoul fiecăruia dintre granzii Capitalei.

ADVERTISEMENT

Proaspăt promovată în liga a doua, echipa Armatei își propune să acceadă cât mai curând posibil pe prima scenă a fotbalului nostru. Obiectivul nu va putea fi atins, însă, fără sprijinul financiar al unor oameni de afaceri importanți.

Bogdan Stelea sare în apărarea lui Gigi Becali și îi trage la răspundere pe fanii CSA Steaua

Cu riscul de a supăra o mulțime de oameni și o mulțime de steliști, pentru mine Steaua e FCSB! Ei ani de zile au urmat FCSB, echipa condusă de Gigi Becali, și au considerat-o Steaua, dintr-odată nu mai e Steaua, că au fost o mulțime de lucruri birocratice care s-au întâmplat.

ADVERTISEMENT

Toți cei care sunt acolo au fost după FCSB, ani de zile! Să nu-mi spună mie că n-a fost nimeni. Dintr-odată nu mai e Steaua? Ca să nu spun că sunt și alte contradicții. Când vreodată a fost Steaua în divizia a patra?”, a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport.

Adrian Porumboiu aruncă bomba: echipa Armatei devine o forță în fotbalul românesc

În ciuda criticilor, fanii CSA Steaua pot sta liniștiți. Odată cu promovarea în Liga a doua, firme importante și oameni de afaceri puternici vor să investeascăsume mari de tot” și să transforme echipa într-o adevărată forță a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Cine crede că Steaua va rămâne mai mult de doi ani în Liga 2 se înșală amarnic. Pe lângă Steaua vor roi foarte mulți investitori, pentru că au niște condiții cu totul deosebite. Au stadion, au bază de antrenament, au tot ce le trebuie.

Atunci doi, trei, cinci investitori, poate unul cu bani foarte mulți, vor veni. Steaua va face o echipă cu care va ”curăța” tot când va intra în prima ligă, va fi puternică. E un brand puternic Steaua.

ADVERTISEMENT

Din ce știu eu, sunt oameni puternici și companii multinaționale care ar investi sume imense într-un brand ca Steaua. Acolo ai toate condițiile din lumea asta, trebuie doar să vină cineva cu bani, pe care și-i va scoate în câțiva ani. Sunt interesate și firme cu profituri uriașe. Eu știu, dar nu am voie să spun mai multe”, a dezvăluit Adrian Porumboiu.

Dedeman, gata să sprijine echipa Armatei în drumul spre Liga 1.

De altfel, încă din toamna anului trecut, FANATIK dezvăluia în exclusivitate că Dragoş şi Adrian Pavăl, cunoscuți și ca „frații Dedeman”, datorită companiei pe care o dețin, și-au exprimat intenția de a duce echipa Armatei pe prima scenă a fotbalului românesc. Și nu sunt singurii.

Sub sloganul „Performanță 100% românească”, cei doi oameni de afaceri au sprijinit de-a lungul timpului sportivi de top precum Simona Halep sau Cristina Neagu, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, federațiile naționale de atletism, rugby, precum și naționala de Fed Cup.

Ăştia de la Dedeman, care sunt oameni deştepţi, văd că e de câştigat din fotbal. Vor veni în fotbal, dacă au siguranţa că vor avea de câştigat”, declara patronul FCSB, Gigi Becali, la vremea respectivă.


(P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: