Fotbal international

A jucat nouă ani pe Olimpico și îl recomandă pe Răzvan Marin: „Ar fi un transfer bun pentru AS Roma”

06.01.2019 | 17:56
A jucat noua ani pe Olimpico si il recomanda pe Razvan Marin Ar fi un transfer bun pentru AS Roma
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț a jucat pentru AS Roma între 2009 și 2018. Chiar dacă a prins puține meciuri pe teren, Lobby a fost un adevărat lider în vestiar, iar vocea lui s-a făcut auzită nu doar în rândul jucătorilor, ci și la nivelul conducătorilor de pe Olimpico.

Lobonț crede că Răzvan Marin s-ar adapta fără probleme în Serie A, demonstrând deja acest lucru la Standard. Totuși, fostul portar a dezvăluit că nu știe nimic despre faptul că mijlocașul ar fi dorit de clubul de pe Olimpico.

ADVERTISEMENT

A jucat nouă ani pe Olimpico și îl recomandă pe Răzvan Marin

“Răzvan Marin este puternic şi are dorinţă de a intra în joc, evoluează de doi ani, constant, în campionatul din Belgia, cred că ar fi un transfer bun pentru AS Roma. S-a adaptat imediat în străinătate, dar eu nu ştiu nimic de eventuale negocieri, a spus Bogdan Lobonț.

Lobonț a vorbit și despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă pe Olimpico: Este extrem de talentat. L-am cunoscut bine la echipa naţională. La Viitorul demonstrează cât este de talentat. Şi nu este singurul jucător tânăr important, la noi sunt mulţi alţii. Este nevoie doar să li se ofere posibilităţi mai bune pentru a se exprima şi mai bine“.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, fotbalistul anului 2018 în România

Răzvan Marin (22 ani) a fost desemnat în cadrul Galei Fotbalului Românesc drept cel mai bun fotbalist român al anului 2018, Standard Liege realizând la scurt timp un clip dedicat acestei performanțe pe site-ul oficial al clubului. Marin a intrat deja în cel de-al treilea său an petrecut în Belgia și este unul dintre puținii jucători români care evoulează constant în străinătate. Până în acest moment, are 85 de meciuri jucate și zece goluri înscrise pentru Standard.

Bogdan Lobonț a devenit de curând antrenor principal la U Cluj, formație alături de care speră să promoveze în Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT