Un bărbat a căzut din picioare când a auzit câţi copii urmează să-i facă soţia!

tripleti, parinti cu multi copii, veste care l-a facut sa cada din picioare

Un american a leşinat când a auzit câţi copii va avea. „Balanţa s-a echilibrat” a spus bărbatul, tată a trei băieţi, după ce a auzit vestea cea mare!

Un bărbat în toată firea a leşinat când soţia i-a adus vestea şocantă! Americanul căruia soţia i-a dăruit până acum 3 copii, dintre care o pereche de băieţi gemeni, a căzut la propriu din picioare când a aflat câţi copii urmează să mai aducă din nou pe lume soţia sa.

Nia şi Robert Tolbert sunt doi soţi din Maryland, SUA, părinţii a trei băieţei, scrie stirilekanald.ro. Cel mai mare a venit pe lume în anul 2011, iar băieţii gemeni în 2015.

A leşinat când a auzit câţi copii va avea! „Balanţa s-a echilibrat”

Anul acesta, Nia a rămas din nou însărcinată. Când a mers la control, medicul ginecolog i-a dat acesteia o veste incredibilă. Urma să aducă pe lume nu unul, ci trei bebeluşi, trei fetiţe.

Când i-a dat vestea soţului său, acesta a avut un şoc şi a leşinat. Nia şi Robert deja se gândesc să îşi ia o casă mai mare şi aşteaptă cu nerăbdarea venirea pe lume a fetiţelor. "Balanţa s-a echilibrat acum. Aveam trei băieţi şi urmează să vină şi trei fete", au declarat cei doi soţi.