News

A mai ucis Gheorghe Dincă încă o fată? Ce au găsit anchetatorii în mașina sa

20.08.2019 | 09:30
A mai ucis Gheorghe Dinca inca o fata Ce au gasit anchetatorii in masina sa

Anchetatorii cred că Gheorghe Dincă a mai ucis o fată. Aceștia au găsit noi probe în mașina criminalului din Caracal, care îi fac să se gândească la o a treia victimă. Aceștia au găsit în autoturismul groazei un cercel și o poșetă pe care părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Melencu nu le-au recunoscut.

A mai ucis Gheorghe Dincă încă o fată?

Procurorii DIICOT anunță că au cerut expertizarea unor noi probe, un cercel și o poşetă, găsite în mașina lui Gheorghe Dincă. Obiectele ridică multe semne de întrebare pentru că părinții celor două victime nu le recunosc. Iar incertitudinea din spatele analizelor genetice, care nu au putut stabili ADN-ul, pentru că oasele din pădure erau prea arse, conturează și mai mult ideea celei de-a treia victime a lui Gheorghe Dincă.

La prima percheziție a mașinii lui Gheorghe Dincă, de suprafață, cercetătorii au găsit un cercel cu pietre argintii pe care mama Alexandrei Măceșanu l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale. Anchetatorii au găsit atunci şi o poşetă albastră, pe care nu a recunoscut-o nici mama Alexandrei, nici cea a Luizei Melencu. De altfel, nici până acum nu a fost găsit rucsacul pe care Luiza îl avea la ea în ziua dispariţiei.

A mai ucis o fată Gheorghe Dincă
A mai ucis o fată Gheorghe Dincă

Victima cu cercei cu negru și poșetă albastră

La o nouă serie de percheziţii în maşină, după ce au demontat până la schelet autoturismul, anchetatorii au găsit un alt cercel, diferit de primul, cu un ornament negru. Obiectul nu a fost recunoscut de niciuna din mamele fetelor pe care Dincă a spus că le-a ucis.

Procurorii DIICOT au trimis aceste obiecte la INML pentru a fi expertizate, pentru a stabili dacă probele ADN obţinute se potrivesc cu celor două fete sau se pune problema unei a treia victime. Anchetatorii s-au gândit a mai multe victime încă de la nceput, deoarece este puți probabil ca Gheorghe Dincă să se fi apucat să comită astfel de fapte la 60 de ani.