Life

A mâncat câte un pui rotisat întreg preț de 40 de zile. Ce a pățit bărbatul și ce anunț a făcut la finalul experimentului

Un bărbat a devenit viral după ce a făcut un experiment bizar. El a mâncat, timp de 40 de zile, un pui rotisat întreg. Cum se simte acum?
13.11.2022 | 11:38
A mancat cate un pui rotisat intreg pret de 40 de zile Ce a patit barbatul si ce anunt a facut la finalul experimentului
Care este starea bărbatului în urma experimentului. Sursa foto: The New York Times, Philadelphia Magazine, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gestul unui bărbat din Philadelphia, pe nume Alexander Tominsky a ajuns viral în mediul online. Tânărul în vârstă de 31 de ani a decis să facă un experiment prin a mânca, timp de 40 de zile, un pui rotisat întreg.

Un bărbat s-a supus unui experiment bizar. A consumat pui rotisat întreg, vreme de 40 de zile. Care este starea lui

Alexander Tominsky nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la fapte. Pentru a demonstra că totul este real, s-a filmat și a postat pe Twitter, adunând astfel foarte mulți admiratori.

ADVERTISEMENT

Pentru ultimul pui rotisat, și-a anunțat fanii că-l va mânca în fața lor și așa a organizat o întâlnire cu ei. Totul s-a întâmplat în aer liber, la o masă, așezată pe un covor roșu. Aclamat de mulțimea prezentă, Alexander și-a dus misiunea la bun sfârșit. În urma experimentului, și-a căpătat denumirea de ”Rotisserie Chicken Guy”.

Într-un interviu pentru The New York Times, bărbatul a dezvăluit că a pierdut 16 kilograme în cele 40 de zile, dar și că experimentul nu a fost unul ușor. La un moment dat, mânca puiul pe bucăți, înghițite cu apă.

ADVERTISEMENT

Cum i-a venit bărbatului ideea

Într-un alt interviu, pentru Vice.com, Alexander a spus cum i-a venit ideea. Totul a fost pus la cale după ce a observat cum servea, adesea, pui la rotisor, lângă restaurantul de lângă locul său de muncă.

Nimeni nu l-a susținut în ”misiunea sa măreață”, nici măcar soția. Acum chiar dacă și-a dus totul la final, Alexander a mai precizat că nu ar mai repeta experienta, mai ales că organismul i-a fost afectat.

ADVERTISEMENT

”Ah, corpul mi-a fost afectat clar. Aveam crampe constant și eram balonat. Esofagul mi s-a sensibilizat de la prea multă sare.

Am slăbit câteva kilograme și nu aveam deloc nevoie să slăbesc. (…) Băi, nu! N-o să-mi mai bat niciodată joc de mine în felul ăsta. O să am grijă de corpul meu”, a relatat Alexander pentru vice.com.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, s-a constatat despre carne că nu este un aliment bun pentru organism, consumată în exces. Un doctor pe nume Michael Mosley a subliniat că cea roșie poate provoca boli de inimă sau chiar cancerul, scrie Medlife.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink