Sport

A marcat! :) Ce a apărut pe pagina de Wikipedia a lui Ciprian Marica, după escapada amoroasă cu fina lui Rareş Bogdan + reacția genială a unui fost coleg de națională

30.04.2020 | 13:11
A marcat  Ce a aparut pe pagina de Wikipedia a lui Ciprian Marica dupa escapada amoroasa cu fina lui Rares Bogdan  reactia geniala a unui fost coleg de nationala
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a ajuns ținta glumelor internauților după ce în presă a ieșit ieri la iveală aventura amoroasă petrecută în urmă cu un an într-un hotel din Cluj.

Ciprian Marica, prins în flagrant delict cu amanta

Fostul internațional român a sperat să iasă basma curată din acea poveste, văzând că în presă nu a răzbătut nimic atâta timp, dar iată că tocmai când îi era lumea mai dragă, în timp de pandemie, bomba a explodat pe neașteptate.

ADVERTISEMENT

Până și un site apreciat ca fiind un model de seriozitate cum este Wikipedia, varianta română, nu a ratat prilejul de a-l ataca direct, fără menajamente, un lucru foarte rar întâlnit pe Wikipedia.

A apărut până și pe Wikipedia

“Pe 29 aprilie 2020, în timpul pandemiei de COVID 19, Marica a finalizat o acțiune care a durat 4 ore împotriva Anei.”

ADVERTISEMENT

Alții au mers și mai departe și au trecut la cariera jucătorului inclusiv hotelul unde fostul internațional a fost prins de soțul încornorat.

Aliuță, mesaj de susținere pentru fostul său coleg de națională

Într-o postare pe contul său de Facebook, Marian Aliuță, fost coleg cu Marica la echipa națională de fotbal a României, a ținut să-i transmită lui Ciprian un mesaj de încurajare:

ADVERTISEMENT

Fraților, jos pălăria pentru el ca jucator și ceea ce a făcut în fotbal! Am văzut că unii (unele) îl judecă pentru ce a făcut. Este un bărbat împlinit din orice punct de vedere, are tot ce vrea și nu cred că există bărbat la nivelul lui saă nu fi greșit. Are o familie frumoasă și merită respectat! Ca să vorbești de Marica și să îți dai cu părerea, trebuie să ai complexe mari… Cel mai mult am văzut că își dau cu părerea femeile. Probabil ar fi vrut unele să fie cu el în hotel, dar saă nu fie prinse și la final și vreo 200 de euro că este pandemie și în perioada asta ar fi fost buni pentru a umple frigiderul! Ridică pălăria că ești bărbat, fratele meu”, este mesajul postat de Aliuță pe retelele de socializare.

marian aliuță - ciprian marica
Marian Aliuță i-a transmis un mesaj de încurajare fostului său coleg de la echipa națională

Ținta glumelor pe rețele de socializare

La câteva momente după publicarea imaginilor, Ciprian Marica a reacționat pe contul de Facebook.  „Am fost educat de mic să lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata ființa mea în viața asta a fost să joc pentru tricolor și să mi se cânte imnul”. O declarație deloc inspirată, care a ridicat mingea la fileu pentru atacurile pline de ironie pe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Când erai în teren stăteai numai în offside… Văd că și în afara terenului tot în offside ești prins”, „Returul se joacă cu spectatori sau fără?”, „Ai răzbunat România cu “golul” din Ardeal, Marica presședinte!!!” sau „Cel mai lung meci al tău, 4 ore cu pauza de duș”.

„Golgeter înnăscut, felicitări pentru hatrik-ul de la Cluj!!!; Un atacant adevărat. Și retras din activitate marchează, când ai fost la Cluj se vede că ai dat totul pe teren, chiar și tricoul de pe tine” :)))

„Felicitări! Asta înseamnă să fii român! În aceste momente dificile, ura și dezbinarea nu ajută la nimic! Trebuie să ne iubim între noi, indiferent de nație și regiune! Are gol dat în deplasare, pleacă favorit acasă, în fața suporterilor”

„Ieși în prosop și luptă! Și nu uita cartela în cameră! Meșterul Manole și cu… nimeni alta decât Ana! Ai fost prins în offside Cipriane după consultarea video!?? mai ziceați că nu avem VAR în România. Morala: Nu lăsați ? cheia în ușă!”

„Un adevărat număr 9! Tu și Cristi Borcea ce mai țineți natalitatea din România la cote înalte”

ADVERTISEMENT