Fotbal intern

Cel comparat cu celebrul Kun Aguero a marcat primul gol în Liga 1. Jean Vlădoiu spune că e fabulos

18.02.2021 | 16:59
Cel comparat cu celebrul Kun Aguero a marcat primul gol in Liga 1 Jean Vladoiu spune ca e fabulos
ADVERTISEMENT

FCSB a investit milioane de euro în propria academie de fotbal și rezultatele încep să se vadă. Unul dintre tinerii atacanți este asemănat cu starul lui Manchester City, Kun Aguero.

Cristian Dumitru s-a născut la Buzău, dar a crescut la Academia FCSB. Are doar 19 ani și a adunat deja meciuri importante la nivelul primului eșalon din România.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei săptămâni, el a spart gheața și a înscris primul gol în Liga 1, în egalul dintre FC Argeș și Sepsi OSK (1-1).

Cristian Dumitru, pariul lui Mihai Stoica, face furori la Pitești

Cristian Dumitru a ajuns la Academia FCSB la sugestia lui Meme Stoica. Oficialul „roș-albaștrilor” îl compară cu celebrul argentinian al lui Manchester City, Kun Aguero.

ADVERTISEMENT

”Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero. Eu am mare încredere în el. O să vedeți că este un fotbalist de care o să scrieți și o să mă citați”, spunea Meme Stoica despre tânărul jucător care a bifat deja șase meciuri în tricoul lui FCSB.

Cum concurența în atacul roș-albaștrilor este acerbă, Dumitru a fost mai mereu împrumutat. Cel mai adesea a jucat pentru Academica Clinceni, iar de la începutul acestui an a trecut la FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Jean Vlădoiu l-a dorit pe Cristian Dumitru în mod expres la FC Argeș

Trecerea lui Cristian Dumitru la gruparea din Trivale i se datorează fostului internațional Jean Vlădoiu, numit la sfârșitul anului trecut președinte la FC Argeș.

Unul dintre primii jucători pe care Vlădoiu i-a transferat, fie și sub formă de împrumut, este chiar Dumitru. Fotbalistul s-a impus în primul 11 al ”violeților”, iar președintele clubului are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

”E un copil fabulos, cu caracter. Încă din prima zi când am vorbit cu el și-a dat acordul să vină la Pitești, a fost foarte bine primit în sânul echipei. El se simte foarte bine la Pitești. Are calități, ce să mai… Se poate impune la FCSB”, a spus Jean Vlădoiu, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,72 este cota pentru „TG 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT