Biletul zilei

A mizat 100 de lei pe scor exact 0-0 în meciurile de aseară din Champions League! Asta înseamnă să fii un român fericit dimineața. Câștig uriaș la pariuri. FOTO

20.02.2019 | 08:33
Biletul jucat de un parior român la o agenție din Bacău

Un român s-a dovedit mai mult decât inspirat în momentul în care a ajuns la casa de pariuri. A mizat 100 de lei, pe scor exact, 0-0, în meciurile de aseară din Champions League! Apoi s-a așezat liniștit în fața televizorului. Cu o cotă de 16.20, partida de la Lyon a stat în șah etern și vedetele Barcelonei n-au reușit să înscrie nici măcar o dată, deși catalanii erau considerați mari favoriți ai întâlnirii. În același timp, pe Anfield Road, Liverpool și Bayern Munchen aveau o cotă de 14.30 să încheie meciul fără gol marcat. Și totuși, minunea s-a întâmplat.

Englezii și nemții s-au anihilat reciproc și la final un român era cel mai fericit. Mai exact, un parior din Bacău, care s-a oprit, la puțin timp după ora 18.00 să își încerce norocul. A mizat 100 de ron pe cele două rezultate având o cotă finală de peste 232. Câștigul este unul pe măsură. 22117.78 de ron trebuie să ridice acum jucătorul moldovean de la agenția de pariuri. Un premiu pe măsură pentru o miză aproape incredibilă la începutul meciurilor.

A mizat 100 de lei pe scor exact 0-0 în meciurile de aseară din Champions League! Bilet
Biletul jucat de un parior român la o agenție din Bacău

A mizat 100 de lei pe scor exact 0-0 în meciurile de aseară din Champions League!

Culmea, băcăuanul nu este singurul român care a gândit un asemenea bilet. Și un jucător din Giurgiu a mers la casele de pariuri și a mizat pe același lucru. Scor exact 0-0 în cele două meciuri de Champions League ale serii. Cu toate acestea, pariorul a decis să investească numai 2 lei pe bilet. Cota totală a tichetului a ajuns la peste 304, ceea ce i-a adus şi lui un câştig de 586 de lei. De remarcat că probabilitatea ca ambele meciuri să se încheie fără gol marcat era una uriașă,  în condițiile în care pe teren se aflau jucători impresionanți. Este și motivul pentru care casele de pariuri din România și din străinătate s-au întrecut în oferte amețitoare pentru asemenea rezultate.

A mizat 100 de lei pe scor exact 0-0 în meciurile de aseară din Champions League! Bilet
Și un jucător din Giurgiu a mizat pe scor exact, 0-0, la ambele partide

Și totuși, Liverpool – Bayern Munchen și  Lyon – Barcelona, partide contând pentru prima manșă a optimilor de finală din UEFA Champions league, s-au terminat la egalitate, fără gol înscris, ceea ce face ca soarta calificării să fie decisă în manșa retur.

  • 22117.78 RON a câștigat un parior din Bacău după jocurile de aseară din Champions League