News

A murit “adevărata mamă“ a lui Vladimir Putin. Controversa legată de Vera Putina

Femeia care a pretins ani în șir că este ”adevărata mamă” a lui Vladimir Putin a murit la vârsta de 97 de ani. Cine este Vera Putina.
02.06.2023 | 07:33
A murit adevarata mama a lui Vladimir Putin Controversa legata de Vera Putina
Vera Putin, cea care a spus că este ”adevărata mamă” a lui Vladimir Putin, a murit. Sursa foto: hepta.ro / mirror.co / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De zeci de ani, Vera Putina a susținut că este adevărata mamă a lui Vladimir Putin. Actualul dictator de la Moscova ar fi fost rodul unei aventuri pe care femeia a avut-o cu un bărbat căsătorit. Liderul rus a negat total acest aspect de-a lungul vremii.

Vera Putin, cea care a spus că este ”adevărata mamă” a lui Vladimir Putin, a murit

Despre presupusa mamă biologică a lui Putin s-a aflat, joi, că a murit în sărăcie, în Tbilisi, Capitala Georgiei, scrie publicația britanică Mirror. Ani la rândul, Vera Putina a afirmat că Putin a fost fiul ei. El s-a născut după o relație a acesteia cu un bărbat căsătorit.

ADVERTISEMENT

În timpul vieții, femeia a dezvăluit că l-a trimis pe Putin în Rusia când avea doar 10 ani. Acesta ar fi avut o copilărie grea, presărată cu abuzuri și neglijență din partea tatălui său vitreg, Georgi, în orașul Metekhi, din Georgia.

Vera, care îl alinta pe actualul lider rus ”Vova”, a mai spus că acesta a fost trimis să locuiască cu bunicii săi în Ochyor, Rusia, în urma abuzurilor din copilărie. În timp ce regimul de la Moscova a respins ferm acesta afirmații, considerându-le ”o prostie”, femeia a prezentat de-a lungul timpului mai multe fotografii cu ”fiul ei”. Acesta seamănă izbitor cu liderul rus.

ADVERTISEMENT

Acum, potrivit celor mai recente informații, după ce a petrecut ani de zile în sărăcie, Vera a murit la vârsta de 97 de ani. Ea a spus, într-unul dintre interviurile sale: ”Visul meu este să nu mor fără ca Vova (n.r. Vladimir Putin) să mă vadă și să-mi vorbească măcar o dată”.

”Îl văd adesea în visele mele, dar nu vrea să vorbească cu mine. Atât în ​​viață, cât și în vise, este supărat pentru ceea ce am făcut, nu mă poate ierta”, susținea ”adevărata mamă” a lui Putin.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin, abuzat psihic de tatăl vitreg

Vorbind despre abuzul lui Georgi împotriva lui Putin, femeia a spus: ”Nu l-a agresat fizic pe copil, dar Vova nu și-a ascuns antipatia față de el. A amenințat adesea că îl va da afară pe ‘nenorocitul’ din casă. Nu vorbea deloc cu copilul. Vova suferea și îl ura, dar îi era și frică de bărbat și nu îndrăznea să ridice vocea”.

Arhivele găsite în cel mai apropiat oraș din Metekhi, Caspi, arată că un anume Vladimir Putin a fost înscris la școala din Metekhi între 1959 și 1960, însă de naționalitate georgiană, nu rusă.

Afirmațiile Verei Putin sunt în contradicție cu versiunea oficială a copilăriei lui Putin. Aceasta spune că dictatorul s-a născut în 1952 la Sankt Petersburg. A fost al treilea fiu al unui cuplu rus, Vladimir Putin Sr. și Maria Shelomova. Ambii au murit în anii 1990. Putin spune că ambii săi frați au murit de tineri.

ADVERTISEMENT
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?