News

A murit “adevărata mamă“ a lui Vladimir Putin. Controversa legată de Vera Putina

Femeia care a pretins ani în șir că este ”adevărata mamă” a lui Vladimir Putin a murit la vârsta de 97 de ani. Cine este Vera Putina.
02.06.2023 | 07:33
A murit adevarata mama a lui Vladimir Putin Controversa legata de Vera Putina
Vera Putin, cea care a spus că este ”adevărata mamă” a lui Vladimir Putin, a murit. Sursa foto: hepta.ro / mirror.co / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De zeci de ani, Vera Putina a susținut că este adevărata mamă a lui Vladimir Putin. Actualul dictator de la Moscova ar fi fost rodul unei aventuri pe care femeia a avut-o cu un bărbat căsătorit. Liderul rus a negat total acest aspect de-a lungul vremii.

Vera Putin, cea care a spus că este ”adevărata mamă” a lui Vladimir Putin, a murit

Despre presupusa mamă biologică a lui Putin s-a aflat, joi, că a murit în sărăcie, în Tbilisi, Capitala Georgiei, scrie publicația britanică Mirror. Ani la rândul, Vera Putina a afirmat că Putin a fost fiul ei. El s-a născut după o relație a acesteia cu un bărbat căsătorit.

ADVERTISEMENT

În timpul vieții, femeia a dezvăluit că l-a trimis pe Putin în Rusia când avea doar 10 ani. Acesta ar fi avut o copilărie grea, presărată cu abuzuri și neglijență din partea tatălui său vitreg, Georgi, în orașul Metekhi, din Georgia.

Vera, care îl alinta pe actualul lider rus ”Vova”, a mai spus că acesta a fost trimis să locuiască cu bunicii săi în Ochyor, Rusia, în urma abuzurilor din copilărie. În timp ce regimul de la Moscova a respins ferm acesta afirmații, considerându-le ”o prostie”, femeia a prezentat de-a lungul timpului mai multe fotografii cu ”fiul ei”. Acesta seamănă izbitor cu liderul rus.

ADVERTISEMENT

Acum, potrivit celor mai recente informații, după ce a petrecut ani de zile în sărăcie, Vera a murit la vârsta de 97 de ani. Ea a spus, într-unul dintre interviurile sale: ”Visul meu este să nu mor fără ca Vova (n.r. Vladimir Putin) să mă vadă și să-mi vorbească măcar o dată”.

”Îl văd adesea în visele mele, dar nu vrea să vorbească cu mine. Atât în ​​viață, cât și în vise, este supărat pentru ceea ce am făcut, nu mă poate ierta”, susținea ”adevărata mamă” a lui Putin.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin, abuzat psihic de tatăl vitreg

Vorbind despre abuzul lui Georgi împotriva lui Putin, femeia a spus: ”Nu l-a agresat fizic pe copil, dar Vova nu și-a ascuns antipatia față de el. A amenințat adesea că îl va da afară pe ‘nenorocitul’ din casă. Nu vorbea deloc cu copilul. Vova suferea și îl ura, dar îi era și frică de bărbat și nu îndrăznea să ridice vocea”.

Arhivele găsite în cel mai apropiat oraș din Metekhi, Caspi, arată că un anume Vladimir Putin a fost înscris la școala din Metekhi între 1959 și 1960, însă de naționalitate georgiană, nu rusă.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile Verei Putin sunt în contradicție cu versiunea oficială a copilăriei lui Putin. Aceasta spune că dictatorul s-a născut în 1952 la Sankt Petersburg. A fost al treilea fiu al unui cuplu rus, Vladimir Putin Sr. și Maria Shelomova. Ambii au murit în anii 1990. Putin spune că ambii săi frați au murit de tineri.

ADVERTISEMENT