News

A murit adolescentul care a provocat accidentul de la Cobadin. Încă trei tineri au pierit în tragedie

Darius, adolescentul teribilist care a provocat tragicul accident din comuna Cobadin (județul Constanța), a murit marți, la Spitalul Judeţean Constanţa.
09.08.2022 | 16:15
A murit adolescentul care a provocat accidentul de la Cobadin Inca trei tineri au pierit in tragedie
După accident, așa arăta mașina pe care a condus-o Darius. Foto: Reporter Neptun TV
ADVERTISEMENT

Adolescentul avea 16 ani și era cunoscut pentru pasiunea pe care o avea pentru viteză, deși nu deținea permis de conducere. Anul trecut, de Paști, el conducea o motocicletă când a intrat într-un triciclu și a rănit o persoană.

Adolescentul se lăuda că nu are permis de conducere

La acea vreme, polițiștii i-au deschis dosar penal, dar se pare că băiatul crescut de mătușă și un frate nu a înțeles nimic din cele întâmplate. Mai mult, el se lăuda cu episoadele în care făcea diverse demonstrații cu mașina.

ADVERTISEMENT

Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură. De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, scria acesta în postările de pe TikTok sau Facebook. Mai mult, el era foarte încântat când se filma conducând cu 200 km/h.

Revenind la accidentul înregistrat săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, trebuie spus că au mai murit două fete de 13 și 16 ani, dar și un băiat de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Tinerele erau prietene și au murit pe loc din cauza impactului violent, în timp ce adolescentul de 17 ani a decedat duminică, potrivit jurnaliștilor de la dobrogea.tv.

Darius avea o fire rebelă

Conform sursei citate, se pare că Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat la o plimbare alături de fete și prietenul său. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, vitezomanul se filmase având lângă volan o sticlă de vin și două pahare pline.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost raportat în jurul orei 1:40, moment în care Darius a pierdut controlul mașinii Volkswagen Golf pe fondul excesului de viteză.

Totul s-a întâmplat chiar lângă o benzinărie din Cobadin, conform imaginilor surprinse de cameră de supraveghere. Astfel a fost observat momentul în care autoturismul condus de adolescentul de 16 ani izbeşte violent de un BMW.

ADVERTISEMENT

A urmat ricoşeul în altă maşină, iar Golful în care se aflau cei patru tineri a fost distrus complet. ”Dumnezeu să te ierte, Darius. Ai provocat multă suferință”, a scris un internaut care a comentat pe o rețea de socializare. Mai departe puteți afla detalii noi despre tragedia de la Cobadin și ce s-a întâmplat înaintea accidentului.

 

 

ADVERTISEMENT