News

A murit Adrian Uzum. Cântărețul de muzică armânească avea 37 de ani

18.02.2021 | 15:20
A murit Adrian Uzum Cantaretul de muzica armaneasca avea 37 de ani
A murit Adrian Uzum. Cântărețul de muzică armânească avea 37 de ani. Sursa foto: ct100.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Uzum, solist de muzică armânească din Constanța, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Artistul era grav bolnav și urma să primească tratament special în Turcia, după cum a anunțat cu mai bine de o săptămână în urmă. 

Decesul a fost anunțat de colega lui de trupă, Denisa Răchită, prin intermediul rețelelor de socializare, informează adevărul.ro. Cântărețul suferea de cancer și era optimist în legătură cu tratamentul, însă corpul său a cedat mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Pe 10 februarie, solistul posta pe Facebook un mesaj îmbucurător pentru fani, legat de tratamentul pe care ar fi trebuit să-l primească pentru boala necruțătoare.

A murit Adrian Uzum. Cântărețul de muzică armânească avea 37 de ani

Adrian Uzum, solist de muzică aromână, a murit la vârsta de doar 37 de ani din cauza cancerului. Recent, artistul a fost la o clinică din Turcia, unde urma să se trateze. Vestea tragică a fost anunțată de colega lui de trupă, Denisa Răchită, care i-a promis că îi va duce numele mai departe și cî va avea grijă de copilul lui.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi vine să cred….Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază!
Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă…Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început…te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui…M-ai creeat și m-ai format în asa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta… Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau!

Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe! Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare…Frățiorul meu frumos… sufletul nostru… Omul nostru bun și milos…Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată… ca tine nu se mai naște…”, a transmis artista pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce a transmis Adrian Uzum înainte să moară

În urmă cu opt zile, Adrian Uzum scria pe rețelele sociale un mesaj optimist în legătură cu boala gravă cu care a fost diagnosticat. Cântărețul era fericit că urma să facă primii pașki către vindecare la o clinică din Turcia.

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună….. Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă.

ADVERTISEMENT

Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”, a scris Adrian Uzum pe Facebook săptămâna trecută.

Mii de mesaje de condolențe au fost postate atât pe pagina regretatului artist, cât și pe cea a Denisei Răchită, de la cei care îl cunoșteau, dar și de la fanii trupei.

ADVERTISEMENT
Tags: