News

A murit ars de viu în timp ce încerca să-și incendieze soția. Femeia a reușit să scape cu viață

Un bărbat a vrut să-și omoare soția după ce a turnat benzină pe ea și i-a dat foc. În final, el a fost cel care a murit și femeie a reușit sa se salveze
22.06.2024 | 18:45
A murit ars de viu in timp ce incerca sasi incendieze sotia Femeia a reusit sa scape cu viata
Și-a adus propia moarte după ce i-a dat foc soției. Un bărbat nu a mai reușit să scape din calea flăcărilor provocate de el. Sursa foto: ISU Botoșani
ADVERTISEMENT

Un bărbat a decedat, iar soția sa a fost internată în spital după un incendiu devastator care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Victoria.

A murit încercând să-și ucidă soția

Se pare că bărbatul a provocat incendiul încercând să-și ardă soția. Potrivit surselor Observator, bărbatul și-a stropit soția cu benzină și a încercat să o incendieze. Femeia a reușit să scape fugind din casă, lăsând flăcările în urmă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a reușit să iasă și a fost găsit mort de către pompieri la fața locului. Cazul a fost preluat de către polițiștii botoșăneni.

La intervenție au participat pompierii din Detașamentul Botoșani, care au ajuns cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, au intervenit două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și echipaje de poliție.

ADVERTISEMENT

„Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi. Soţia acestuia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat oficialii ISU.

ADVERTISEMENT

Pompierii din Botoșani au intervenit să stingă un alt incendiu violent

Într-un alt incident, pompierii din Botoșani au intervenit pentru stingerea unui incendiu în localitatea Drislea, unde aproximativ 30 de baloți de furaje au ars în noaptea precedentă. Alarma a fost dată puțin după miezul nopții, potrivit ISU Botoșani.

Pompierii din Garda de Intervenție Trușești și Detașamentul Botoșani au ajuns la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Trușești a contribuit cu un buldoexcavator.

ADVERTISEMENT

Aceștia au descoperit că ardeau depozitul de furaje și lemne de foc. Pompierii au acționat rapid pentru a preveni extinderea incendiului la construcțiile din gospodărie.

„Intervenția a fost una de durată, având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar și faptul că trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Misiunea a durat mai bine de trei ore.

Au ars 15 tone de furaje, 200 kilograme de lemne de foc și peretele unei magazii. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată. Cazul a rămas în atenția Poliției”, a scris ISU Botoșani pe Facebook.

ADVERTISEMENT