Life

A murit Barbara Walters, știrista care a primit 12 premii Emmy de-a lungul carierei. Mesaj emoționant transmis de Oprah

A murit Barbara Walters. Prezentatoarea de televiziune a primit 12 premii Emmy de-a lungul carierei. Mesaj emoționant transmis de Oprah.
31.12.2022 | 08:16
A murit Barbara Walters stirista care a primit 12 premii Emmy dea lungul carierei Mesaj emotionant transmis de Oprah
Jurnalista Barbara Walters a murit Foto Facebook / Oprah
ADVERTISEMENT

Barbara Walters a murit. Celebra jurnalistă a fost primul star adevărat al televiziunii și a primit 12 premii Emmy.

Jurnalista Barbara Walters a murit

Jurnalista Barbara Walters a decedat la vârsta de 93 de ani. Ea a devenit celebră acum circa trei decenii, fiind prima femeie care a devenit star datorită muncii sale din televiziune.

ADVERTISEMENT

Pentru cariera sa remarcabilă, Barbara Walters a primit de-a lungul vremii 12 premii Emmy.

De altfel, aceasta a avut interviuri legendare cu multe personalități ale vreme, politice și nu numai, și nu a ratat să discute cu toți președinții SUA și soțiile lor.

De la Richard Nixon încolo, Barbara Walters a avut interviuri cu toți lideri de stat și primele doamne ale SUA.

ADVERTISEMENT

Pentru munca sa, Barbara Walters era plătită regește, salariul ei de la acea vreme stârnind multe controverse. Se spune că Barbara Walters era plătită anual cu un milion de dolari, așa că este mai mult decât probabil ca la vârsta sa aceasta să fi murit fiind milionară.

Mesaj emoționant transmis de Oprah după moartea jurnalistei

Rolul extrem de important în televiziune al Barbarei Walters a fost precizat și de Oprah Winfrey, o altă celebritate a televiziunii.

ADVERTISEMENT

Oprah a spus că fără cariera Barbarei Walters ea nici nu ar fi existat pentru că jurnalista a pus bazele a ceea ce știm astăzi ca vedete de televiziune, pe scurt, Barbara a fost o deschizătoare de drumuri, în cuvintele lui Oprah.

Alături de cuvintele frumoase scrise de Oprah pe rețelele de socializare ea a mai pus și o poză alături de Barbara Walters, declarându-se recunoscătoare pentru că a cunoscut-o.

ADVERTISEMENT

„Fără Barbara Walters n-aş fi existat eu – şi nicio altă femeie pe care o vedeţi la ştirile de seară, de dimineaţă şi de zi cu zi.

Ea a fost într-adevăr o deschizătoare de drumuri. Am făcut prima mea audiţie la televizor cu ea în minte tot timpul”, a scris Oprah Winfrey pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: