News

A murit bărbatul bătut de un polițist din Constanța! A fost lovit în mod repetat cu piciorul în cap

A murit bărbatul care a fost bătut în urmă cu doar câteva zile de un polițist din Constanța!
12.06.2021 | 11:01
A murit barbatul batut de un politist din Constanta A fost lovit in mod repetat cu piciorul in cap
ADVERTISEMENT

Din păcate, bărbatul în vârstă de 55 de ani care a fost bătut de un poliţist din Constanţa până a intrat în comă a încetat din viață.

Vă readucem aminte că victima a fost lovită în mod repetat de omul legii cu piciorul în zona capului. Totul s-a petrecut în urmă cu opt zile.

ADVERTISEMENT

A murit bărbatul bătut de un polițist constănțean!

Întreaga dispută dintre cei doi a pornit într-un bar. Incidentul s-ar fi petrecut pe o stradă lăturalnică, acolo unde victima a fost urmărită de agresor.

Nu a durat mult până când polițistul a fost identificat de colegii lui. La patru zile distanță, oamenii legii, beneficiind și de ajutorul camerelor de supraveghere din zonă l-au reținut pe acesta.

ADVERTISEMENT

De altfel, agentul este încă de atunci în arest, fiind acuzat de vătămare corporală. După ultimele evenimente, încadrarea poate fi schimbată în lovituri cauzatoare de moarte.

Conform informațiilor, polițistul constănțean l-ar fi lovit pe bărbat până l-a băgat în comă. Cu un cinism ieşit din comun, acesta a mers mai departe să petreacă după care s-a dus la serviciu.

ADVERTISEMENT

Culmea, preț de patru zile a asistat impasibil cum colegii lui se chinuie să-l identifice pe suspect. Aceștia aveau deja imagini de pe camerele de supraveghere.

În cele din urmă, polițiștii și-au dat seama că agresorul este chiar coleg cu ei și lucrează în același birou. L-au confruntat și reținut.

ADVERTISEMENT

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut apoi arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat).

Viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat).

Ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, citat de Mediafax.

ADVERTISEMENT