News

A murit bărbatul cu cea mai mare familie din lume. Avea aproape 200 de descendenți

Bărbatul cu cea mai mare familie din lume a murit. Care a fost cauza morții?
14.06.2021 | 20:02
A murit barbatul cu cea mai mare familie din lume Avea aproape 200 de descendenti
A murit bărbatul cu cea mai mare familie din lume. Sursa foto: hindustannewshub.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul cu cea mai mare familie din lume a murit și a lăsat în urmă aproape 200 de rude. Acesta avea 76 de ani și s-a stins din cauze naturale.

A murit bărbatul cu cea mai mare familie din lume

Bărbatul, pe nume Ziona Chana, a murit duminică, iar acum moartea sa este plânsă de nu mai puțin de 181 de persoane. El a lăsat în urmă 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți.

ADVERTISEMENT

În total, vorbim despre 181 de oameni, dar numărul acesta nu este unul sigur, având în vedere că se vorbește despre cea mai numeroasă familie din lume.

Celelalte cifre care se vehiculează în legătură cu această familie sunt mai mici, astfel că se spune că Ziona Chana avea 38 de neveste și 89 de copii, precum și 36 de nepoți, anunță BBC.

ADVERTISEMENT

De ce a murit Ziona Chana

Motivul morții bărbatului este faptul că avea probleme de sănătate. Mai exact, Ziona Chana suferea de diabet și a fost internat de urgență la spital, unde a decedat în cursul zilei de duminică.

“A fost dus la un spital privat dintr-un alt district și, conform rapoartelor primite, a decedat astăzi (duminică)”, a declarat Kumar Abhishek, comisarul adjunct al districtului Serchhip.

ADVERTISEMENT

Moartea acestuia este compătimită și de autorități, care este considerată „o pierdere foarte mare pentru toată lumea”, conform lui Lal Thanhawla, fost ministru-șef al Mizoramului.

De asemenea, el a descris și cum au loc activitățile din această familie și a transmis că sunt un exemplu în privința organizării. „Familia este foarte disciplinată și există multe lucruri de învățat de la ei”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Unde trăiește familia cu aproape 200 de membri

Cei aproape 200 de membri ai familiei trăiesc în așa-numitul New Generation House sau Casa Noii Generații, fiind o clădire de patru etaje, care conține 100 de camere.

Ziona Chana avea propriul său dormitor, iar soțiile sale făceau cu rândul pentru a fi alături de el. Aceasta trăiesc împreună într-un alt dormitor, lângă cel al soțului lor.

Mizoram a devenit o adevărată atracție turistică după ce această familie a devenit faimoasă, pentru că ea deține recordul pentru cea mai numeroasă familie din lume.

Totuși, acest lucru nu poate fi neapărat validat, dar este considerat a fi adevărat având în vedere că nu există o alta care să ceară acest titlu.

ADVERTISEMENT