Life

Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu! Mesaj tulburător transmis de Irina Loghin. Update

Îndrăgistul artist Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. Renumitul cântăreț avea mai multe probleme de sănătate, care s-au accentuat în ultima vreme.
18.11.2021 | 16:11
Cand si unde va fi inmormantat Benone Sinulescu Mesaj tulburator transmis de Irina Loghin Update
Benone Sinulescu a murit. Ce probleme medicale avea cântărețul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
19-11-2021
10:46

Ce făcea Benone Sinulescu cu două săptămâni înainte să moară

Unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului a dezvăluit ce făcea acesta în urmă cu aproape două săptămâni. Teologul Valentin Guia a povestit că Benone Sinulescu se simțea destul de bine și aștepta să se mute la casa din Bârzava.

19-11-2021
08:22

Dr. Beatrice Mahler, despre pneumonia de aspirație, afecțiune din cauza căreia a murit Benone Sinulescu

Pneumonia de aspirație, afecțiune din cauza căreia Benone Sinulescu, îndrăgitul interpret de folclor, s-a stins din viață, este una cu risc mare de deces, explică dr. Beatrice Mahler.

19-11-2021
08:19

Irina Loghin, îngenuncheată de durere după moartea lui Benone Sinulescu

Colegă de breaslă și bună prietenă cu Benone Sinulescu, cântăreața Irina Loghin a primit vestea morții artistului cu mare durere în suflet. Legați de o prietenie de zeci de ani, cei doi cântăreți de muzică populară au urcat împreună pe scenă de nenumărate ori și, de-a lungul timpului, s-a vorbit chiar că, pe lângă pasiunea pentru muzică, i-ar fi legat și sentimente de iubire. VEZI aici ce mesaj a transmis Irina Loghin după moartea lui Benone Sinulescu!

19-11-2021
08:15

Benone Sinulescu, înmormântat duminică la Arad

Cântărețul Benone Sinulescu va fi condus pe ultimul drum, duminică, la Arad. VEZI aici ce a anunțat soția sa!

18-11-2021
21:00

Viața lui Benone Sinulescu în imagini: De la copilul din corul bisericii, la artisul care a făcut senzație pe scena Teatrului Balșoi

Cântăreţul a moştenit talentul de la tatăl sau şi, încă din copilărie, cânta în corul Bisericii. A fost foarte iubit de romani pentru stilul său, pentru veselia şi zâmbetul său și a ajuns să cânte pe cele mai mari scene. VEZI aici imagini și video de colecție cu Benone Sinulescu.

18-11-2021
20:58

Cum era descris Benone Sinulescu de marile personalități culturale ale României?

Benone Sinulescu a reușit, de-a lungul timpului, să îi încânte pe oameni cu greutate în lumea culturală românească, cu unii devenind chiar prieten. Dacă Nichita Stănescu îl descria pe Benone Sinulescu ca fiind o ”antologie a poeziei”, Fănuș Neagu se minuna că există un artist ca el . VEZI AICI ce spuneau despre nea Beni Nichita Stănescu, Fănuș Neagu, Gheorghe Zamfir și alte mari personalități.

18-11-2021
16:03

Confesiunile lui Benone Sinulescu, pentru Fanatik: „Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

În urmă cu un an, Benone Sinulescu dezvăluia pentru Fanatik că s-a apucat de grădinărit și stă departe de agitația marilor orașe, din cauza coronavirusului. Vezi AICI ce spunea Benone Sinulescu.

18-11-2021
15:46

Marele regret al lui Benone Sinulescu: De ce nu a avut copii și ce spunea despre soția sa

Artistul nu a avut copii în ciuda faptului că atât el, cât și soția și-au dorit urmași.

18-11-2021
15:45

Benone Sinulescu avea testamentul făcut. Cine primește toată averea

Benone Sinulescu dezvăluia, în urmă cu mai mulți ani, că și-a făcut deja testamentul. VEZI AICI cine primește averea cântărețului!

18-11-2021
15:37

Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric când au vorbit ultima dată: “Să te ierte Dumnezeu!”

 Laura Lavric povestește, cu durere în suflet, despre prietenia cu Benone Sinulescu, dar a făcut și o dezvăluire mai puțin știută, despre locul de veci primit de artist. VEZI aici ce i-a spus Benone Sinulescu când au vorbit ultima dată!

18-11-2021
15:08

Soția lui Benone Sinulescu, dezvăluiri dureroase: “Sunt distrusă”

Elena, soția lui Benone Sinulescu, a făcut primele declarații după moartea artistului. Devastată,  soția lui Nea Beni, așa cum era numit cântărețul, a mărturisit că este distrusă de durere.

18-11-2021
14:52

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, dezvăluiri despre moartea artistului

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a făcut dezvăluiri despre moartea artistului. Cântărețul ar fi făcut o pneumonie de absorbție, iar în ultimele zile nu era deloc bine. Vezi AICI ce a declarat impresarul!

Solistul era internat într-o unitate medicală, cauza morții sale nefiind făcută publică până în momentul de față. Ultimele informații despre starea sa de sănătate au apărut în vară anului acesta.

Atunci soția regretatului artist, Elena Sinulescu, făcea câteva precizări. Femeia susținea că vedeta a ajuns la spital după ce a căzut, așadar nu fusese găsit inconștient în casa din Bârzava, județul Alba, acolo unde locuiesc cei doi.

ADVERTISEMENT

Avea să fie transportat de urgență la o unitate medicală privată. I s-a recomandat un tratament și a trecut pragul mai multor cabinete și specialiști, unii dintre ei cunoscutând problemele medicale ale artistului.

Benone Sinulescu a murit. Ce probleme medicale avea cântărețul

Benone Sinulescu suferea de mai multe boli. Avea arterele înfundate, dar sperăasă rezolve problema cu ajutorul pastilelor, să nu ajungă pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

Din păcate, solistul de 84 de ani nu avea numai această afecțiune, ci și altele. Primele informații arată că vedeta a suferit o pneumonie foarte puternică, dar a refuzat internarea în spital de teama virsului din China.

Moartea solistului a lăsat foarte multă durere în inimile celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Moștenirea cântărețului sunt piesele pe care le-a lansat de-a lungul carierei artistice.

ADVERTISEMENT

Cine a fost artistul Benone Sinulescu. Avea o carieră lungă în spate

Benone Sinulescu s-a născut într-o familie muncitoare la data de 24 mai 1937. Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă din copilărie, așa cum avea să povestească peste ani. Obișnuia să cânte urcat în copaci.

Ulterior, regretatul solist a cântat în corul bisericii, la Denii și la Prohod. Legat de talentul său acesta a fost moștenit de la figura paternă, lucru care l-a făcut să meargă mai departe pe drumul care i-a marcat existența.

ADVERTISEMENT

A terminat școala elementară în Sibiu, iar apoi a fost solistul școlii din Pleșcoi, dar și dirijorul corului. A ajuns să cunoască foarte multe piese interpretate de artiste celebre de la noi, printre care se numără Maria Tănase, Ioana Radu sau Maria Lătărețu.

Mai târziu Benone Sinulescu s-a înscris la Școala Medii Tehnice din Buzău, unde a început să cânte la stația de amplificare a orașului. Peste 100 de cântece sunt lăsate moștenire de regretatul cântăreț.

ADVERTISEMENT