Life

A murit Carl Reiner, celebrul comediant american. Avea 98 de ani. Care este cauza decesului

30.06.2020 | 22:28
A murit Carl Reiner, celebrul comediant american. Avea 98 de ani. Care este cauza decesului
ADVERTISEMENT

Carl Reiner, unul dintre cei mai mari comedianți americani, a murit la vârsta de 98 de ani, la reședinșa sa din Beverly Hills, California. A fost activ pe scenă până la 90 de ani.

A fost scenarist şi colaborator al lui Mel Brooks, dar şi creator şi co-star al sitcomului clasic “The Dick Van Dyke Show”. Anunţ a fost făcut marţi de Variety.

ADVERTISEMENT

Carl Reiner a murit luni noapte din cauze naturale, după șapte decenii în care a slujit publicul. A făcut teatru, televiziune şi film, dar și trei colaborări cu Steve Martin (“The Jerk”, “Dead Men Don’t Wear Plaid” şi “The Man with Two Brains”).

A murit celebrul comediant Carl Reiner

Chiar şi după ce a împlinit vârsta de 90 de ani, Carl Reiner și-a continuat activitatea , a continuat să joace, pentru că nu putea sta departe de scenă. Unul dintre ultimele sale roluri a fost în documentarul “If You’re Not in the Obit, Eat Breakfast”, un documentar despre oamenii care rămân activi şi după vârsta de 90 de ani.

ADVERTISEMENT

Și în 2001 a avut un rol de excepție, în seria “Ocean’s Eleven”. Carl a intrat perfect în pielea personajului, un escroc bătrân.

După zeci de ani în care a studiat atât actoria, cât și teatrul, Carl Reiner şi-a exprimat abordarea pentru cle două arte în cartea autobiografică “My Anecdotal Life”, spunând:

“Să-i inviţi pe oameni să râdă de tine în timp ce tu râzi de tine însuţi, este un lucru bun. Poate că tu eşti păcăliciul, dar eşti păcăliciul care ţine totul sub control”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri