News

A murit cel mai de temut criminal din SUA! Avea 90 de crime și era condamnat pe viață

31.12.2020 | 10:38
A murit cel mai de temut criminal din SUA Avea 90 de crime si era condamnat pe viata
ADVERTISEMENT

A murit cel mai de temut criminal din SUA! Vorbim despre Samuel Little, un individ care a mărturisit nu mai puțin de 90 de crime.

Acesta care ispăşea mai multe condamnări pe viaţă în închisoare. Criminalul în serie a încetat din viață într-un spital din California.

ADVERTISEMENT

De remarcat că FBI îl numise cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA. Bărbatul avea 80 de ani și a fost declarat mort la ora 4.53 dimineață.

A murit cel mai de temut criminal din SUA!

Interesant este că încă nu există o cauză oficială a decesului. Aceasta nu a fost stabilită de medici, dar mai mulți oficiali spun că Samuel Little era bolnav de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Little a executat trei condamnări pe viaţă pentru uciderea a trei femei în Los Angeles în anii 1980, însă a mărturisit că au avut loc mai multe crime în toată ţara.

Mai mult de atât, Little a recunoscut, în cele din urmă, că a strangulat nu mai puțin de 93 de femei între anii 1970 şi 2005.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost condamnat pentru prima dată pentru uciderea celor trei femei din Los Angeles în 2014. Interesant este că Little trăia nomad.

Acesta prefera în general femei implicate în prostituţie sau trafic de droguri. Fost boxer, bărbatul îşi lovea cu pumnii şi sugruma victimele.

ADVERTISEMENT

Culmea este că mărturisirile făcute de acesta au început în 2018. Samuel Little a fost intervievat în acel an de Texas Ranger James Holland. Acesta din urmă căuta informaţii despre o crimă nerezolvată în Odessa.

Un an mai târziu, oficialii FBI au transmis că erau credibile confesiunile lui Little în 93 de crime şi că au verificat deja 50 dintre ele.

De remarcat că numărul de crime pe care Little le-a mărturisit l-a depăşit pe cel al altor ucigaşi în serie notorii. Vorbim de mult mai celebrii Gary Ridgway, condamnat pentru 49 de crime, dar și Ted Bundy şi John Wayne Gacy

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: