Sporturi

A murit Claudiu Pătrașcu! Mesajul sfâşietor al fostului luptător, răpus de COVID-19

06.12.2020 | 15:52
A murit Claudiu Patrascu Mesajul sfasietor al fostului luptator rapus de COVID19
ADVERTISEMENT

Fostul luptător Claudiu Pătrașcu s-a stins din viață la vârsta de doar 46 de ani. Federația Română de Lupte a făcut teribilul anunț.

Claudiu Pătrașcu fusese infectat cu noul coronavirus în urmă cu câteva săptămâni, iar de 18 zile se afla la secția ATI a spitalului de boli infecțioase din Constanța.

ADVERTISEMENT

Starea fostului sportiv s-a agravat, iar în noaptea Ajunului Sfântului Nicolae a murit.

Claudiu Pătrașcu a murit. Fostul luptător a fost răpus de COVID-19

În urmă cu doar patru zile, Claudiu Pătrașcu a avut o discuție cu Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de lupte din Constanța, care a distribuit pe contul de Facebook conversația. Mesajul transmis de Pătrașcu a fost de-a dreptul groaznic.

„Sper să mă revanșez dacă nu mor. La mine e nasoală treaba, am o formă gravă de COVID nou, nu răspunde la nimic virusul deocamdată. Mi-a afectat în totalitate ambii plămâni”, afirma Claudiu Pătrașcu.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile mai devreme, fostul luptător scrisese chiar el un mesaj înfiorător pe contul de Facebook: „A 12-a zi la aparatele ATI-ului. E groaznic, rugați-vă pentru viața mea”.

Din nefericire, Claudiu nu a putut fi salvat. „A pierdut cea mai importantă luptă. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere.

ADVERTISEMENT

Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească”, a anunțat Federația Română de Lupte.

  • După retragerea din sport, Claudiu Pătrașcu era polițist la Transporturi în Constanța. 

Soția lui Claudiu Pătrașcu, mesaj îndurerat

„Dragi prieteni, va anunț cu tristețe că soțul meu Claudiu Pătrașcu a pierdut lupta cu viața. Corpul neînsuflețit va fi depus la casa mortuară Drăghici. Înmormântarea va avea loc miercuri la cimitirul Viile noi. Va mulțumesc pentru toate mesajele de condoleanțe ți încurajare”, a scris Oana Pătrașcu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: