News

A murit Dan Lăzărescu. Fostul arbitru avea doar 49 de ani

11.05.2020 | 22:54
A murit Dan Lazarescu Fostul arbitru avea doar 49 de ani
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru român Dan Lăzărescu a murit la vârsta de 49 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în baie, cauza exactă a decesului nefiind anunţată până acum.

A murit Dan Lăzărescu. Fostul arbitru a avut mai multe probleme de sănătate

Fost arbitru asistent cu ecuson FIFA, Lăzărescu a avut o carieră apreciată în arbitrajul românesc, însă a fost nevoit să se retragă la doar 35 de ani, din cauza unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost vicepreşedinte al CCA, iar în ultimii ani a fost colaborator al televiziunii sportive Telekom Sport.

Chinul lui Dan Lăzărescu

Dan Lăzărescu a fost supus de-a lungul vieţii la trei operaţii la coloană. Ultima intervenţie chirurgicală a fost una foarte delicată, urmată de o recuperare grea, întinsă pe parcursul a mai multe luni.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat GSP Live în urmă cu un an de zile, acesta a rememorat clipele grele prin care a trecut.

“Doctorul mi-a spus că nu a văzut o asemenea hernie de disc. Anul trecut am ridicat ceva greu și s-a declanșat o pareză pe piciorul drept. Am rămas cu o semipareză. M-am mișcat foarte repede, în trei zile m-am operat. Recuperarea a fost foarte grea, 6 luni am mers cu două cârje și încă 3 luni cu o cârjă”, a mărturisit fostul arbitru.

ADVERTISEMENT

Totodată, în cadrul unei emisiuni de la Telekom Sport, acesta îi mulţumea medicului Pompiliu Popescu pentru că l-a diagnosticat corect, mărturisind că alfel ar fi avut şanse imense să facă pareză totală.

“Îi mulţumesc din suflet domnului Pompiliu Popescu. Am fost într-o joi la el. S-a uitat pe un RMN şi mai avea puţin şi mă suia el în maşină ca să mă ducă la spital. M-a speriat foarte tare, iar a doua zi am fost la spital şi m-am operat. Dacă mai întârziam 24 de ore, erau 99 la sută şanse să fac pareză totală conform medicilor“, povestea în urmă cu mai bine de doi ani.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, familia lui Dan Lăzărescu nu a făcut comentarii pe tema decesului acestuia. Vom reveni cu detalii, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

ADVERTISEMENT