A murit Diego Maradona! Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a făcut stop cardio-respirator! Primele rezultate ale autopsiei

Traian Terzian   
în Fotbal international
26/11/2020, 12:36
A murit Diego Maradona! Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a făcut stop cardio-respirator! Primele rezultate ale autopsiei

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, a anunțat, miercuri, cotidianul argentinian Clarin.

Maradona a suferit un stop cardiorespirator în casa sa din Tigre, unde se stabilise după operația la cap.

În fața casei sale sunt prezente mai multe ambulanțe.


UPDATE, 26 noiembrie, ora 12:30 / Presa din Argentina susține că, în urma raportului preliminar al autopsiei, Diego Armando Maradona a decedat după ce a suferit un edem pulmonar acut din cauza insuficienţei cardiace cronice, în timpul somnului.

„Insuficienţă cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut”, este verdictul medicilor legiști.


UPDATE, 25 noiembrie, ora 23:42 / Zeci de mii de oameni au ieșit pe străzile orașelor din Argentina pentru a-l celebra pe Diego Maradona, care a murit la vârsta de 60 de ani.


VEZI VIDEO LIVE DIN TELEVIZIUNEA ARGENTINIANĂ: 


Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

La mai puțin de o lună după ce a împlinit vârsta de 60 de ani, Diego Maradona a murit în casa sa din orașul Tigre.

La începutul lui noiembrie, fostul mare fotbalist a fost operat pe creier după ce investigațiile efectuate au arătat un hematom subdural.

Fosta iubită a campionului mondial din 1986 a dezvăluit că problema acestuia este cu totul alta decât cea prezentată în ultima perioadă. Rocio Oliva a vorbit despre dependența lui Maradona de alcool și somnifere.

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Diego Maradona, doctorul Alfredo Cahe, a oferit mai multe vești triste despre starea în care se află fostul mare fotbalist. El i-a dat dreptate lui Rocio Oliva și a vorbit despre faptul că marele fotbalist a lăsat drogurile, dar a devenit dependent de alcool.

Imediat după ce a fost externat în urma operației pe creier, avocatul lui Maradona, Matias Morla, a dezvăluit că este o minune că fostul fotbalist a rezistat intervenției chirurgicale.

Diego Maradona a oferit un interviu la împlinirea vârstei de 60 de ani. Fostul mare fotbalist și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 octombrie. Maradona este văzut de mulți oameni drept cel mai bun fotbalist din istorie.

Închide ×