Fotbal international

A murit Diego Maradona! Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a făcut stop cardio-respirator! Primele rezultate ale autopsiei

26.11.2020 | 12:36
A murit Diego Maradona Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a facut stop cardiorespirator Primele rezultate ale autopsiei
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, a anunțat, miercuri, cotidianul argentinian Clarin.

Maradona a suferit un stop cardiorespirator în casa sa din Tigre, unde se stabilise după operația la cap.

ADVERTISEMENT

În fața casei sale sunt prezente mai multe ambulanțe.


UPDATE, 26 noiembrie, ora 12:30 / Presa din Argentina susține că, în urma raportului preliminar al autopsiei, Diego Armando Maradona a decedat după ce a suferit un edem pulmonar acut din cauza insuficienţei cardiace cronice, în timpul somnului.

„Insuficienţă cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut”, este verdictul medicilor legiști.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 noiembrie, ora 23:42 / Zeci de mii de oameni au ieșit pe străzile orașelor din Argentina pentru a-l celebra pe Diego Maradona, care a murit la vârsta de 60 de ani.


VEZI VIDEO LIVE DIN TELEVIZIUNEA ARGENTINIANĂ: 


Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

La mai puțin de o lună după ce a împlinit vârsta de 60 de ani, Diego Maradona a murit în casa sa din orașul Tigre.

ADVERTISEMENT

La începutul lui noiembrie, fostul mare fotbalist a fost operat pe creier după ce investigațiile efectuate au arătat un hematom subdural.

Fosta iubită a campionului mondial din 1986 a dezvăluit că problema acestuia este cu totul alta decât cea prezentată în ultima perioadă. Rocio Oliva a vorbit despre dependența lui Maradona de alcool și somnifere.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Diego Maradona, doctorul Alfredo Cahe, a oferit mai multe vești triste despre starea în care se află fostul mare fotbalist. El i-a dat dreptate lui Rocio Oliva și a vorbit despre faptul că marele fotbalist a lăsat drogurile, dar a devenit dependent de alcool.

Imediat după ce a fost externat în urma operației pe creier, avocatul lui Maradona, Matias Morla, a dezvăluit că este o minune că fostul fotbalist a rezistat intervenției chirurgicale.

Diego Maradona a oferit un interviu la împlinirea vârstei de 60 de ani. Fostul mare fotbalist și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 octombrie. Maradona este văzut de mulți oameni drept cel mai bun fotbalist din istorie.

ADVERTISEMENT