News

A murit după ce s-a dat cu mașina peste cap. Accidentul care a îngrozit Craiova

14.09.2019 | 11:22
A murit dupa ce sa dat cu masina peste cap Accidentul care a ingrozit Craiova

Un bărbat în vârstă de 59 de ani murit după ce s-a dat cu mașina peste cap. Accidentul în care a fost implicat acesta s-a petrecut în Craiova, la prima oră a dimineții. Autoturismul pe care îl conducea în zona Parcului „Hanul Doctorului“, din Bănie, s-a răsturnat. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că şoferul a pierdut mai întâi controlul direcţiei, apoi a părăsit partea carosabilă.

A murit după ce s-a dat cu mașina peste cap

„În această dimineață, un bărbat de 59 de ani, din Craiova, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe Calea București, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, în zona parcului amenajat în apropiere. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj. „În această cauza a fost deschisă o anchetă, urmand a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului“, a mai declarat Grădinaru.

Nu a fost o zi prea bună pentru șoferii din Craiova. Alți doi bărbaţi au ajuns la spital în această dimineaţă, în urma unui accident care s-a produs pe strada Alexandru Macedonski. Un tânăr de 29 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Frații Buzești, la intersecția cu strada Alexandru Macedonski nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire. Autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe strada Alexandru Macedonski.

A murit după ce s-a dat cu mașina peste cap. Accident
Mașina condusă de bărbatul de 59 de ani s-a răsturnat. Sursa foto – facebook

Accidentul care a îngrozit Craiova

Aceasta era condusă de un bărbat de 53 de ani, din Craiova. În urma accidentului, conducătorul autoturismului și un pasager de 44 de ani, din aceeași mașină, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. ”Am fost alertați la prima oră a dimineții de câțiva oameni care ne-au transmis că pe raza localității noastre a avut loc un accident.

Am trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție. Polițiștii au început imediat să caute probe, au deschis o anchetă și vom stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea acestui eveniment rutier. Două persoane au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Craiova