A murit după o victorie în ring, dar a salvat şapte vieţi!

Filon Stan   
in Sporturi
02/04/2018, 16:16
A murit după o victorie în ring, dar a salvat şapte vieţi!

Tragedie în lumea boxului! Un pugilist de doar 31 de ani a murit la câteva ore după ce a câştigat ultimul său meci de box. Britanicul Scott Westgarth a murit după ce ar fi făcut o hemoragie cerebrală. Boxerul a fost transportat la spital după încheierea meciului, dar s-a stins din viaţă în scurt timp.

Mama lui, Rebecca, a povestit că fiul ei era o persoană foarte altruistă, care ar fi făcut orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. Când era lângă el în spital, ea a aflat că Scott ar fi vrut să-şi doneze organele şi că îşi trecuse numele de trei ori pe lista donatorilor de organe.

Scott Westgarth a salvat viaţa a şapte persoane

Femeia i-a împlinit ultima dorinţă fiului ei şi şi-a dat acordul pentru ca organele fiului său să fie donate. Generozitatea fiului ei a salvat astfel vietile a şapte persoane. Deşi boxul a dus la decesul lui Scott Westgarth, Rebecca nu vrea ca acest sport să fie interzis şi este sigură că fiul său ar fi fost de aceeaşi părere.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×