News

A murit Dustin Diamond, cel care l-a jucat pe Screech în „Salvați de clopoțel”. Avea doar 44 de ani

01.02.2021 | 21:04
A murit Dustin Diamond cel care la jucat pe Screech in Salvati de clopotel Avea doar 44 de ani
A murit Dustin Diamond, cel care îl juca pe Screech
ADVERTISEMENT

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul său din serialul „Salvați de clopoțel”, a murit la 44 de ani, răpus de un cancer necruțător.

Diamond aflase în urmă cu câteva luni că are cancer la plămâni în stadiul 4, astfel că medicii nu i-au mai dat nicio șansă să scape.

ADVERTISEMENT

Potrivit TMZ, actorul era pe aparate care-i susțineau viața, însă a pierdut bătălia cu boala în cele din urmă, conform unor informații făcute publice de un purtător de cuvânt al lui Diamond.

Dustin Diamond Screech a murit la doar 44 de ani

Bărbatul trecuse de prima tură de chimioterapie în urmă cu o săptămână, însă forma de cancer de care suferea a fost mult prea agresivă pentru actor.

ADVERTISEMENT

Dustin Neil Diamond, născut în 7 ianuarie 1977, a fost cunoscut în special pentru rolul său Samuel „Screech” Powers din Salvați de clopoțel. Născut în San Jose, California, Diamond a jucat timp de aproape 13 ani rolul de Screech, fiind identificat de toată lumea cu acest personaj.

În 2006, probabil doritor să atragă atenția presei de scandal, Dustin Diamond și-a regizat propriul sex tape, însă a recunoscut în cele din urmă că a folosit o dublură.

ADVERTISEMENT

Într-o carte autobiografică actorul susține că a făcut sex cu peste 2.000 de femei. În 2001, Diamond a ajuns falit și în 2006 încerca să vândă tricouri pentru a nu-și pierde casa. Scandalurile s-au ținut lanț de actor, iar în 2014 a fost arestat în Wisconsin pentru că a scos un cuțit și ar fi înjunghiat un bărbat într-o altercație dintr-un bar. În 2015 a ajuns la închisoare, unde a stat timp de 3 luni.

A fost depistat cu cancer în 14 ianuarie 2021 și a mai trăit până în 1 februarie 2021. „În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații de îndată ce acestea vor fi disponibile și va ști exact ce tratament trebuie să urmeze.

ADVERTISEMENT

Vă rugăm să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile. Dustin vă mulțumește din suflet pentru energia pozitivă și toate rugăciunile pe care i le transmiteți.

Mai avem de făcut foarte multe teste. În acest moment, situația este extrem de gravă, așa că vă rugăm să ne trimiteți în continuare gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, transmitea Roger Paul, managerul actorului de 44 de ani.

ADVERTISEMENT