News

A murit femeia care făcuse infarct după o endoscopie la Craiova. Medicul are interzis să mai profeseze după ce a ucis mai mulți oameni

Femeia care făcuse infarct într-o clinică din Craiova după o endoscopie, a murit după mai bine de o lună de zile, timp în care a fost internată la secția de Terapie Intensivă.
07.05.2024 | 12:57
A murit femeia care facuse infarct dupa o endoscopie la Craiova Medicul are interzis sa mai profeseze dupa ce a ucis mai multi oameni
A murit femeia care făcuse infarct după o endoscopie la Craiova. Medicul are interzis să mai profeseze după ce a ucis mai mulți oameni. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Femeia se afla în stare gravă după o endoscopie eșuată, iar acum medicul este cercetat, din nou, pentru ucidere din culpă, existând suspiciunea unui nou caz de malpraxis medical pentru acest ”specialist” în domeniu.

A murit femeia care făcuse infarct după o endoscopie la Craiova

Polițiștii din Dolj vor face acum cercetări pentru ucidere din culpă și anunță că femeia în vârstă de 52 de ani a murit pentru că medicul ar fi făcut ceva greșit. Medicul respectiv nu este la prima ispravă de acest gen, fiind deja cunoscut în oraș pentru modul în care a dus în groapă mai mulți pacienți care au avut încredere în doctor.

ADVERTISEMENT

”În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs în seara zilei de 04 aprilie, în urma căruia o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, la 03.05.2024 a intervenit decesul acesteia.

Având în vedere probatoriul administrat până în prezent, coroborat cu concluziile medico-legale preliminare, precum şi suspiciunea unui caz de malpraxis medical, cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie temeinică şi legală, prin unitatea de parchet competentă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Pe fir au intrat inclusiv reprezentanții Serviciului de Investigații Criminale Dolj, conform News.ro. ”În seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg.

Un chirurg din Craiova ar fi ucis mai multe persoane

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj. Revoltător pentru unii este faptul că medicul în cauză este anchetat pentru că ar mai fi ucis și alți oameni și, mai mult, are interzis să mai profeseze.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale medicul în cauză este chirurgul Alin Demetrian, trimis deja în judecată pentru malpraxis. Conform Gazeta de Sud, Alin Demetrian era deja trimis în judecată și pentru ucidere din culpă, pentru că ar fi provocat decesul unui pacient în timpul unei operații. Ar mai exista alte trei cazuri identice, cu oameni care au avut încredere în chirurg, dar au ajuns în sicriu, astfel că întreg cazul este tratat cu maximă seriozitate de anchetatori.

”În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unități medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale. Respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, au indicat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei și efectuarea de cercetări față de Demetrian Alin Dragoș, în calitate de suspect, pentru săvârșirea, în împrejurări asemănătoare, a altor trei infracțiuni de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale”, au transmis procurorii, în momentul în care l-au trimis pe bărbat în judecată.

ADVERTISEMENT